ETSO Meclis Başkanından üyelere ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir İriş ile birlikte oda üyelerini ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Bölgede Gündem 8.02.2015 13:19:00 0
ETSO Meclis Başkanından üyelere ziyaret

HALK ZARAR GÖRDÜ

Eren ve İriş ilk olarak Edirne Giyim Sanayi Fabrikasını ziyaret ederek fabrika Genel Müdürü Mümtaz Erman ve Genel Koordinatör Sayhan Türkeş ile görüştü. Ziyaret esnasında son günlerde Edirne'de yaşanan Nehir taşkınlarından dolayı, Nehir boylarında yaşayan üreticilerin, halkın ve ticaret erbabının büyük zarar gördüğü dile getirilerek, çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

5 BİN KİŞİ MAĞDUR

Edirne'nin yağmur yağmadan sel basan tek şehir olduğunu söyleyen Edirne Giyim Sanayi Fabrikası Müdürü Mümtaz Erman, “Her yıl yaşanan bu felaket kader haline gelmemeli. Edirne'de yaşanan bu felaketten fabrikamız da etkilendi. Sel mağduru Karaağaç bölgesinde ikamet eden 20 çalışanımız var. Onları ailelerine ulaştırdık ancak işlerine gelemiyorlar. Dolayısıyla onların işleri eksik kalıyor. Yarım kalan işlerini tamamlamak için işçilerimiz fazla mesai yapmak zorunda kalıyor. Bizim 20 işçimiz mağdur durumda ama orada 5000 kişi yaşıyor. Dolayısıyla 5000 kişi malıyla, canıyla mağdur” diye konuştu. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir İriş, Kilim Grubu Kartaltepe Fabrikasını ve Güler Petrol’ü de ziyaret etti. Eren, bölgede faaliyetlerini sürdüren ticaret erbabı ve halkın zor durumda olduğunu söyledi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10