Çerkezköy, uyuşturucuya savaş açtı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 6.Meslek Komitesi, son dönemde artan madde bağımlılığı, özellikle bazı uyuşturucu maddelerinin gençler üzerindeki olumsuz etkileri probleminin çözülmesi amacıyla ?

Çerkezköy 9.02.2015 14:47:00 0
Çerkezköy, uyuşturucuya savaş açtı

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Başlatılan çalışmalar kapsamında 6.Meslek Komitesi Başkanı Reşat Ünlü, Komite Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Meclis Üyesi Kadir Uz, Komite Üyesi Ali Dönmez ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin önceki gün Tekirdağ’da bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret eden ÇTSO heyeti, ziyaretlerini Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ile sürdürdü. Başlattıkları proje ile ilgili bilgi veren ÇTSO heyeti, madde bağımlılığının önüne geçilmesi hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ

Komite Başkanı Reşat Ünlü, son dönemde artan madde bağımlılığı, özellikle bazı uyuşturucu maddelerinin gençler üzerindeki olumsuz etkileri probleminin çözülmesi için çalıştıklarını ifade etti. Komite olarak bölgedeki Milli Eğitim Müdürleri ile de görüştüklerini söyleyen Ünlü, okullara konuyla ilgili her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti.

ÖĞRENCİ VE AİLELERE DE SEMİNERLER VERİLECEK

Ünlü, Çerkezköy Kaymakamlığı desteği ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile yürütülecek çalışmaların Mayıs ayına kadar sürdürüleceğini ifade etti. Bu çalışma kapsamında Psikoeğitim ve Aile Eğitimi Sertifikası alan Rehberlik branş öğretmenleri tarafından öğrencilere ve ailelere seminerler verileceğini dile getiren Ünlü, ‘Yarınlar için, sessiz kalma’ sloganı ile hareket ederek toplumdaki farkındalık düzeyini arttırılmasını planladıklarını söyledi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10