"Hassta Etme Adamı" Çerkezköy'e geliyor

Sühely ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun sahnelediği "Hassta Etme Adamı" isimli komedi oyunu 26 Şubat'ta Çerkezköylülerle buluşacak.

Çerkezköy 10.02.2015 16:46:00 0

ÜCRETSİZ OLARAK SAHNELENECEK

Çerkezköy Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamında Sühely ve Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu 2 bölümden oluşan komedi oyunu 26 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sahnelenecek. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye tarafından ücretsiz olarak düzenlenen tiyatroya tüm Çerkezköylüleri davet etti.

TRAJİKOMİK OLAYLARI İŞLİYOR

Büyük bir kahkaha tufanı ile gülerken düşündürmeyi hedefleyen Hassta Etme Adamı, günümüzde hastanelerde doktorlar ile sağlık personellerinin başına gelen trajikomik olayları işliyor. Oyunun içinde hastane girişinden ameliyathaneye, acil servisten morga kadar birçok kapıyı aralanıyor. Altı skeçten oluşan ve bir bütünlük içinde sağlık meselelerini hem doktor hem hasta perspektifinden anlatan bir tiyatro oyunu. Doktora şiddet, aile hekimliği, diyetisyen, tıp balosu, ambulans, doğumhane gibi başlıklar üzerinden sağlık sektörünü hicvederek her yönüyle çeşitli durumları anlatmaya çalışan bir komedi.

UYGUR KAYDEŞLER ROL ALIYOR

Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği oyunda Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Önder Keskin, Kahraman Sivri, Duygu Paracıkoğlu, Nurten İnan rol alıyor. Oyunun dekorunu Barış Dinçel hazırlarken, oyunun müziği ise Ramiz Bayraktar imzasını taşıyor.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10