Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Hayrabolu Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi önceki gün başkanlık makamında Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkan

Hayrabolu 11.02.2015 13:14:00 0
Toplu iş sözleşmesi imzalandı

HUZUR İÇİNDE ÇALIŞMALARINI İSTERİZ

İmza töreninde konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu “Herkesin huzur içinde çalışmasını isteriz, bunun için de bize kanuni ölçüde öngörülen tüm yetkileri kullanarak arkadaşlarımızın mutlu olacağı bir sözleşme imzalıyoruz. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa İlçemizdeki yaşayan insanlar da o kadar mutlu olur” diyerek sözleşmenin hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

ANLAŞMAYA VARDIK

Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, “Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde son derece samimi bir şekilde yürüttüğümüz görüşmelerin ardından toplu sözleşmemizin imzası için buradayız. Hayrabolu Belediyemizin gücüne uygun olacak bir toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya vardık. Ben üyelerim adına vardığımız anlaşmadan memnunum, inanıyorum ki Sayın Başkanımız ve yönetimi de bu toplu iş sözleşmesinden memnundur” dedi. Disk Genel İş Sendikası Hayrabolu Şube Başkanı Erdem Çeneli de Hayrabolu halkı için daha iyi bir hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10