Afete Hazır Okul Projesi Muratlı'da devam etti

Başbakanlık AFAD tarafından başlatılan "Afetlere Hazır bir Türkiye için Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği Projesi"nin bir ayağı olan Afete Hazır Okul Projesi Eğitmen Eğitimleri devam ediyor.

Muratlı 11.02.2015 15:16:00 0
Afete Hazır Okul Projesi Muratlı

FARKINDALIK KAZANDIRACAK

Önceki gün Muratlı Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kurban, İl AFAD Müdürü Recep Erol ve proje kapsamında görevlendirilen öğretmenler katıldı. Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım “Proje kapsamında gerçekleştirilecek eğitimler ilimizdeki öğretmen ve öğrencilere afet bilinci farkındalığı kazandıracak” dedi.

GEREKEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kurban da Muratlı İlçesinde yürütülen Afete Hazır Okul Projesinin başarılı olması için Muratlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gereken çabayı titizlikle göstereceklerini belirtti. Tekirdağ AFAD İl Müdürü Recep Erol ise “Proje 23-28 Şubat tarihlerinde ilimizde bulunan 375 okulda gerçekleştirilecek. Proje ile 8 bin 764 öğretmen ve 163 bin 550 öğrenciye ulaşılacak” dedi.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Şube Müdürleri Niyazi Komşu ve A.Mehmet Coşkun’un sunumları ile devam eden eğitimin sonunda sertifika töreni düzenlenirken, görevli öğretmenlere eğitim materyalleri de dağıtıldı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10