Akü hırsızları İstanbul'da yakalandı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy ve Kapaklı'da 10'a yakın araçtan akü hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 2 şahsı, düzenlenen operasyonla İstanbul B

Kapaklı 11.02.2015 15:41:00 0
Akü hırsızları İstanbul

İSTANBUL’A KAÇTILAR

Önceki gün 34 JJF 70 plakalı servis aracı ile İstanbul’dan Çerkezköy’e gelen Ümit E ve Olgun G. İddiaya göre Çerkezköy’de araçlardan akü çaldıktan sonra Kapaklı’ya yöneldi. Gece geç saatlerde Kapaklı’da da tespit ettikleri 5 minibüsün akülerine çaldıkları iddia edilen şahıslar geldikleri araç ile İstanbul’a kaçtı. Şüphelilerin yakalanması için üzerinden geniş çaplı soruşturma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri kamera kayıtlarından şahısların İstanbul’a kaçtığı bilgisine ulaştı.

 

 

ADLİYEYE ÇIKARILDILAR

Araştırmalarını genişleten ekipler Çerkezköy ve Kapaklı’da araçlardan akü çaldığı iddia edilen Ümit E. ile Olgun G’yi İstanbul Bağcılar’da bulunan bir evde kıskıvrak yakaladı. Düzenlenen operasyon ile gözaltına alınan iki şahıs İstanbul’dan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. 2 gün Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan şahıslar dün öğlen saatlerinde Adliye’ye çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10