1911 Çerkezköyspor'da hedef Malkara Belediyespor

Hafta sonunda Kapaklıspor'u kendi evinde 2-0'lık skor ile mağlup ederek zirve takibini sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'da Teknik Direktör Suat Akdereli ve Yardımcı Antrenör Sefer Ekizoğlu h

11.02.2015 16:34:00 0
1911 Çerkezköyspor

Süper Amatör Ligin şampiyonluk hedefleyen ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor teknik yönetimi düzenledikleri basın açıklamasında 13.haftayı değerlendirdi.

TOPLANTI DÜZENLENDİ

Dün saat 10:30’da 1911 Çerkezköyspor Tesislerinde düzenlenen basın toplantısına 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli, yardımcı Antrenör Sefer Ekizoğlu, futbolcular Ziya Bozbay ve Gürsel Güraslan katıldı.Toplantıda ilk olarak konuşma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Bu hafta Kapaklıspor ile çok önemli bir maçımız vardı. Her haftanın final olduğunu bilerek bu maça hazırlandık. Zemin çok kötüydü ama oyuncularımız ellerinden geleni yaparak 3 puanı iki golle aldılar. Hedefimiz olan üç puanı aldığımız içinde mutluyuz. Kalan bütün maçlarımıza final niteliğinde bakıyoruz. Zirve yarışında ki rakiplerimizin de ne yaptığı bizleri fazla ilgilendirmiyor. Biz kalan yedi maçı da kazanarak hedefe ulaşmak istiyoruz ve buna da inancımız sonsuzdur. Çerkezköy 1911 inşallah halkımıza layık bir takım olacak ve bal ligine yükseleceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasının devamında taraftarlara ve yönetime teşekkür eden Akdereli “ Yönetim de bize tam desteğini her zaman vermeye devam ediyor. Kar kış demeden bizim yanımızda olan taraftarlarımızda bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. İnşallah sezon sonunda hep birlikte güleceğiz. Çocuklardan son derece memnunuz. Sakatlıklar var inşallah hafta sonuna tam kadro gitmek istiyoruz. Malkara Belediyespor deplasmanından da 3 puan alarak döneceğiz buna inanıyoruz” dedi.

“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ÜÇ PUANDI”

Hafta sonunda kötü bir zeminde oynanan karşılaşmadan üç puan çıkardıkları için mutlu olduklarını kaydeden Yardımcı Antrenör Sefer Ekizoğlu “ Bu tür maçların her zaman zor geçeceğini söylüyoruz. Artık ligde hedefi olmayan takımlar var. Sonuçta düşme olayı olmadığı için çoğu takım rahat olarak futbolunu ortaya koyuyor. Dolayısıyla bizim gibi dişli takımlara karşı da inanılmaz bir direnç gösterebiliyorlar. Bunun farkındaydık ve gördük. Futbolcu kardeşlerimize bu tür maçların bu tür zeminlerde ağır geçeceğini hep anlattık. Ama gerçekten çıkıp iyi mücadele ettikler. Kapaklıspor’u da mücadelesinden dolayı kutluyorum. Bizimle dişe diş mücadele ettiler. Kazandığımız için son derece mutluyuz. İsterdik ki daha farklı bir skor yansıtalım ama bizim önemli olan 3 puandı ve bizde bunu aldık. Artık bundan sonra da önümüzde ki maçlara bakacağız. Hafta sonu cumartesi günü bir gün önceden kampa götüreceğiz ve sabahleyin maça çıkacağız. Zor olacak ama bunun farkındayız. Ama oradan Allahın izniyle üç puanla ayrılarak bir sonraki maçımıza bakacağız” açıklamasında bulundu.

“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”

Ekizoğlu “Takımda sakatlıkları bulunan futbolcularımızın durumları iyiye gidiyor.

İsmail ve Salih kardeşimizde ufak sakatlıklar var ama maça kadar kendilerini yetiştirmeyi hedefliyoruz. Amacımız Çerkezköy ilçesini 1911 olarak temsil etmek ve bunda da başarılı olmak. Arkamızda büyük bir kitlenin olduğunu biliyoruz. Bizde bu değere karşılık vermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Artık bu son noktada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Malkara maçına odaklandık ve hedefimiz amacımız niyetimiz bu karşılaşma içindir. İnşallah Malkara maçından hayırlısıyla döneriz” dedi.

“AVANTAJ ELDE ETMEK İSTİYORUZ”

Takımın yeni transferlerinden Gürsel Güraslan ise “ Malkara Belediyespor deplasmanından üç puan ile dönmek istiyoruz. Kapaklıspor karşılaşmasına ikinci devre girdim ve elime verilen fırsatı da iyi değerlendirmeye çalıştım. 90 dakika boyunca top koşturan arkadaşlarımı tebrik ettim. Bu sahada oyun oynamak çok zor. İyi bir üç puan oldu. İnşallah Malkara Belediyespor karşılaşmasından da üç puan ile dönerek avantaj elde etmek istiyoruz. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk. Her şey daha iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

HEDEF MALKARA BELEDİYESPOR

1911 Çerkezköyspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Ziya Bozbay’da bu yıl hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. Bozbay “ Ligin ikinci devresine takım olarak 9’da 9 hedefi ile başladık. Bütün çalışmalarımızı da bu yönde gerçekleştiriyoruz.Yeni katılan arkadaşlarımız ile birlikte takımda çok iyi bir hava oluştu. Kapaklıspor karşılaşmasında ikinci devre oyuna girdim. Zeminin çok kötü olduğunu herkes görmüştür. Takım olarak her zaman bizim için netice önemlidir. Yedi karşılaşmamız kaldı ve bundan sonra bütün karşılaşmalara da aynı özveri ile çıkacağız. Ergene Belediyespor ve Kapaklıspor karşılaşmalarını atlattık. Malkara Belediyespor karşılaşmasını düşünüyoruz. Bu karşılaşmadan da Allahın izniyle 3 puanla dönerek önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10