Malkara maçı öncesi 1911'de üç kadro dışı

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hesapları yapan 1911 Çerkezköyspor'da hafta sonunda oynanacak olan Malkara Belediyespor karşılaşması öncesi önceki gün hareketli saatler yaşandı. Takımın oyu

Çerkezköy 12.02.2015 17:07:00 0
Malkara maçı öncesi 1911

YÖNETİCİ İLE TARTIŞTI

Transferde hareketli günler geçirerek kadrosuna önemli oyuncu takviyeleri yapan Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor Ufuk Törin, Gökhan Küçük ve Şafak Törin’i disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bıraktı.  Kulüp yöneticilerinin aldığı karar doğrultusunda disiplinsiz davranışlarından dolayı Ufuk Törin ve Gökhan Küçük’e idman sonrası süresiz kadro dışı oldukları önceki gün tebliğ edildi. Olaya büyük tepki göstererek tesislerde Yardımcı Antrenör Sefer Ekizoğlu ile görüşen Şafak Törin, yakın arkadaşı Gökhan Küçük ve abisi Ufuk Törin’in kadro dışı kalmasına neden olduğu iddia ettiği kulüp yöneticilerinden Doğan Eker ile sert bir tartışma yaşadı.

ŞAFAK’TA KADRO DIŞI KALDI

Bu olayların yaşanması üzerine önceki akşam apar topar toplanan 1911 Çerkezköyspor yönetimi yaptığı toplantıda Ufuk Törin ve Gökhan Küçük’ün ardından takımın gol kralı Şafak Törin’i de süresiz kadro dışı bırakma kararı aldığı iddia edildi. Öte yandan süresiz kadro dışı bırakılan Şafak Törin’in kendisini isteyen Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Lig takımlarından birisi ile anlaşacağı iddia edilirken, 1911 Çerkezköyspor yönetiminin ise bu yaşanan olaylarla ilgili ilgili açıklama yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10