Kaymakam Kubilay HFZ Anaokulu'nu ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay dün saat 15.00'da, 2014-2015 eğitim öğretim yılının 2.döneminde eğitim ve öğretime başlayan Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anaokulunu ziyaret etti.

Çerkezköy 12.02.2015 17:23:00 0
Kaymakam Kubilay HFZ Anaokulu

“400 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ”

Hacı Fahri Zümbül Anaokulu’nu gezen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Okul Müdürü Sevgi Seda Kasap’tan bilgiler aldı. Okulun 8 derslikli olduğunu kaydeden Kaymakam Metin Kubilay “Yeni açılan anaokulumuzda 400 öğrenci kapasitesi bulunuyor. İlçemizde bin 800 okul öncesi öğrencimiz bulunuyor” dedi.

 

 

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Hacı Fahri Zümbül Anaokulu ile birlikte ilçede müstakil anaokulu sayısının 4’e çıktığını belirten Kubilay “Eğitim okul öncesinden başlayarak üniversiteye kadar her aşamada önemlidir. Yaş grubundaki eğitim gerçekten çok önemlidir. Okul öncesi, eğitim eğitimin en önemli taşlarından birisidir. İlçemize kazandırılan anaokulumuz hayırlı uğurlu olsun. Okulda görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ayrıca okulumuzun ismi verilen hayırsever Hacı Fahri Zümbül’ü de rahmet anıyoruz. Eğitime katkıda bulunan hayırseverlere sevgi saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 

 

ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİLER

 Okulda 15 öğrencilerinin bulunduğunu kaydeden Hacı Fahri Zümbül Anaokulu Müdürü Sevgi Seda Kasap “Şuan iki öğretmenimiz ile eğitim öğretim veriyoruz. Kapasiteye göre 16 şubeye kadar çıkabileceğiz. Okul olarak sadece çocuklarımızı bekliyoruz. 36-66 ay arası çocuklarımıza okul öncesi eğitim vereceğiz” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve protokol üyeleri eğitim ve öğretime başlayan Hacı Fahri Zümbül Anaokulu’nu gezerek öğrenciler ile bir araya geldi. Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürü Abdullah Nair, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, okul müdürleri ile veliler katıldı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10