Toplantı ve yürüyüş alanı belirlendi

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun 6. Maddesi gereğince Ergene Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda Ergene İlçesi sınırları içerisinde toplantı ve

Ergene 13.02.2015 12:55:00 0
Toplantı ve yürüyüş alanı belirlendi

MİTİNG ALANI TESPİT EDİLDİ

Toplanma-Yürüyüş ve Miting Alanı olarak Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi üzerinden E80 Karayolu üzeri Opet Benzin İstasyon önünden toplanılması, Edirne Cad. Yaya kaldırımını takiben Nevruz Alanı olarak bilinen boş araziye kadar olan mesafenin yürüyüş güzergahı, boş arazinin ise miting alanı olarak tespit edilirken, “Alternatif Güzergah olarak; Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi 1. Sok girişinde toplanılarak aynı sokağı takiben Sağlık Mahallesi Futbol sahasına kadar olan 1. Sokak yürüyüş güzergahı, Sağlık Mahallesi Futbol sahası ise miting alanı olarak tespit edildi” denildi.

FESTİVAL ALANI DA BELİRLENDİ

Alternatif Güzergah olarak; Yeşiltepe Mahallesi Onur Market önünde toplanılarak Edirne Caddesi Yaya kaldırımını takiben yürüyüş güzergahı olarak kullanılması, Yeşiltepe Mahallesi Işık Caddesi Ali Rıza İşbilen İlk Okulu Arkası Belediye Festival alanı olarak tespit edildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10