Müteahhidin ofisinde dehşet: 1 ölü

Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi'nde müteahhit Seyfettin Kara'ya ait Esen İnşaat Satış Ofisi'nde çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Çerkezköy 13.02.2015 15:38:00 0
Müteahhidin ofisinde dehşet: 1 ölü

AĞIR YARALANDI

İddiaya göre saat 15.00 sıralarında 34 JG 7198 plakalı araç ile kayın biraderinin yapı denetim alacağını almak için Seyfettin Kara’nın işyerine gelen Mehmet Berçin (45) Seyfettin Kara ve oğlu Ersan Kara ile tartışmaya başladı. Alacak verecek nedeniyle çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Çerkezköy'de Malatyalı Mehmet olarak bilinen Mehmet Berçin, başına, koluna ve karın boşluğuna aldığı 3 kurşun ile ağır yaralandı.

 

 

KURTARILAMADI

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, ağır yaralanan ve kalbi duran Mehmet Berçin’i hayata döndürmek için çalışırken, Berçin, 112 ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çerkezköy polisi, olay yerine güvenlik şeridi çekerken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel de olay yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Olay yerindeki incelemenin ardından evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Berçin’in cenazesi cenaze aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

 

 

POLİS CİNAYET SİLAHINA EL KOYDU

Polis, olay yerinde bulunan cinayet silahı, Mehmet Berçin’e ait telefon ve araca el koyarken, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Acı haberi duyan Berçin’in yakınları da olay yerine geldi. Savcılık ve polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, cinayet şüphelisi olarak aranan Seyfettin Kara ve oğlu Ersan Kara’nın ayrı ayrı araçlarla İstanbul’a kaçtığı iddia ediliyor.

Çerkezköy Haber / Faik Onur Kaya – Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10