Sendikadaki arkadaşlarıyla vedalaştı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün için Eğitim Bir-Sen Tekirdağ Şubesi binasında veda programı düzenlendi.

Tekirdağ 14.02.2015 14:22:00 0
Sendikadaki arkadaşlarıyla vedalaştı

VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Aday adaylığı için görevinden ayrılan Ahmet Üzgün’e görevinde başarılar dileyen Eğitim Bir-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ferruh Topuz, "Milletin tarihi kökleri ile barışık olan, milletin değerlerine sahip çıkan sendikamız, Türkiye’deki değişim ve dönüşümün en güçlü sivil ayağı olarak, ülkedeki olumlu değişim sürecine büyük katkılar sağlamıştır” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bugünlere kolay gelmediklerini ifade eden Topuz, “Dini inançlarından ve etnik yapısından dolayı itilip kakılan, horlanan, giysi tercihi nedeniyle irtica damgası vurulanların yanında yer alacak zalimlere, istismarcılara, İmam Hatip düşmanlarını YÖK’çülere, darbecilere dur diyerek geldik. Milletin değerlerine ters düşen akıl kuşatmacılarına rağmen, ortak aklı meydana sürerek geldik. Hayırda hayır vardır diyerek kapı kapı dolaşanlara, şimdiye kadar hiçbir hayrınızı görmedik diyerek, toplu sözleşmede toplumsal sözleşmeye de evet diyerek geldik” dedi. Üzgün’ün birikimini, tecrübesini farklı bir alan olan siyasette değerlendireceğini ifade eden Topuz, kendisine başarılar diledi.

ŞERİT DEĞİŞTİREREK DEVAM EDECEĞİZ

Ahmet Üzgün de, aynı istikamette hizmete devam edeceklerini ifade etti. Tekirdağ’da Ankara’ya köprü kurmayı hedeflediğini ifade eden Üzgün, “Bu buluşmada beni yalnız bırakmadığınız sizlere teşekkür ediyorum. Yıllardır el ele verip benimsediğimiz inandığımız bu davada sizlerden güç alarak bismillah diyerek bir adım atmış bulunuyorum. Bu davada da aynı istikamette hizmet devam edeceğim. Allah’ın izni ile aynı istikamette sadece yolda bir şerit değiştirerek devam edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10