THK'nın 90.kuruluş yıldönümü kutlandı

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi, THK'nın 90. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla dün Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Çerkezköy 16.02.2015 12:57:00 0
THK

ÇELENK SUNDULAR

Türk Hava Kurumu’nun 90’ıncı kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de kutlandı. Dün saat 10.00 Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ile THK Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri katılırken, Zümbül 90. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü anısına THK çelengini de Atatürk Anıtı’na THK Çerkezköy Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte sundu.

“ONUR DUYUYORUM”

Saygı duruşunun ardından açıklama yapan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül “Kuruluş yıl dönümü hayırlı uğurlu olsun.  Cumhuriyetin ilk çeyrek yüzyılında Atatürk’ün önderliğinde ve halkımızın olağanüstü desteğiyle zorlu yolda Türk Hava Kurumu olarak birçok başarıya imza attık. 90 yıllık bu güzide Cumhuriyet Kurumu’nun Çerkezköy Şube Başkanı olmaktan onur duyuyorum. Türk Hava Kurumu ve Türk Havacılığı uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, emeği geçenleri saygıyla anıyorum” dedi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Zümbül “Türk Havu Kurumu Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ parolası ve talimatı doğrultusunda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bizler de Çerkezköy Şubesi olarak bu çalışmalar içerisinde yerimizi aldık ve gereken çalışmaların içerisinde yer aldık. Bundan sonra da çalışmalarımızı, enerjimizi sonuna kadar devam ettirmeye tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

“ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Türk Hava Kurumunun 90.kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında programlar düzenleyeceklerini kaydeden Zümbül “Nisan ayı içerisinde Çerkezköy semalarında havacılık gösterisi sunmayı planlıyoruz. Hayata geçirilmesi halinde halkımız için güzel bir gösteri olacağına inancımız tam.  Ayrıca Kaymakamlıklar ve Belediye Başkanlıklarıyla işbirliği yaparak THK’nın Etimesgut ve Eskişehir İnönü hava eğitim tesislerine ziyaretler gerçekleştireceğiz. Ayrıca muhtarlarımız ile de Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirmeyi planlıyoruz” açıklamasında bulundu.

“36 YILDIR BAŞKANLIĞI YÜRÜTÜYORUM”

Çerkezköy’e kazandıracakları THK binası hakkında da basın mensuplarına bilgiler veren Zümbül “Çerkezköy’e yapılacak tesisin plan ve proje çalışmalarını tamamladık. Genel Başkanımız Vahit Öktem’i ziyaretimizde projenin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışma başlatılmasını istedik” dedi.  36 yıldır Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden Zümbül “THK’nın faaliyetlerine verdiği destekten ötürü basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Bu süre içerisinde basın mensupları sesimizin duyurulmasında her zaman yanımızda yer aldılar” dedi.

SALDIRIYI KINADI

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde hunharca cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise sabırlar dileyen Zümbül “Ülkemizi yasa boğan haince, alçakça ve hunharca yapılan bu saldırıyı nefretle kınıyorum. Bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması ümidiyle kederli ailesine sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10