Üzgün: Hakka köle, yaratılana hizmetkar olmak için yola çıktık

Çerkezköy'de 2010 yılından bu yana Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adaylığı için sendikadaki görevinden istifa eden Ahmet Üz

Çerkezköy 16.02.2015 19:35:00 0
Üzgün: Hakka köle, yaratılana hizmetkar olmak için yola çıktık

BÖLGEMİZDEN MİLLETVEKİLİ GÖNDERMEK İSTİYORUZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz, Eğitim Bir-Sen Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve partililerin katıldığı aday adaylığı programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy’den ilk adayının Ahmet Üzgün olduğunu ifade etti. Aday kim olursa olsun teşkilat olarak arkasında duracaklarını söyleyen Öğe, “Bölgemizden bir milletvekilini de meclise göndermek istiyoruz” dedi. Çerkezköy’ün çok göç alan bir bölge olduğunu, buna paralel olarak derslik, hastane gibi ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Öğe “Bu ihtiyaçlarımızı Ankara’ya iletebilmemiz için bir hizmetkara ihtiyacımız var. Ben onları hizmetkar olarak görüyorum, onlar da kendilerini hizmetkar olarak görüyorlar. İnşallah birlik beraberlik içerisinde seçime gideriz” dedi.

 

 

TÜM ADAY ADAYLARINA KAPIMIZ AÇIK

Tüm aday adaylarına kapılarının açık olduğunu söyleyen Öğe “Tüm aday adayları bu davanın bir neferidir. Siyaseti birleştirici unsur olarak görerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Öğe, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Partililere kendisini tanıtan Ahmet Üzgün de, “Memur Sen ailesinin bir parçası olmam, davama hizmet etmenin sadece bir adıydı. Şimdi siyaset denilen hizmet anlayışı, bu davanın yüceltilmesinin diğer bir adı olacak” dedi. 2002’de kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin umudu olan, Cumhuriyet tarihine en parlak devrini yaşatan AK Parti’nin yeni bir neferi ve Tekirdağ’ın sesi olmak için yola çıktığını söyleyen Üzgün, “2023, 2053 ve 2071 hedefine kilitlenen AK Parti’nin hedeflerine hizmet etmek için yola çıktım. 21.yüzyılda Türkiye’ye yakışan, temel hak ve hürriyetleri garanti altına alıp, milletine zulmü reva görmeyen bir anayasaya, sizlerin adına imza atabilmek içinde bu yoldayız” ifadelerini kullandı.

 

 

YENİ TÜRKİYE’NİN İNŞAASINDA TUĞLA OLMAK İSTİYORUM

İnandığı değerlerin yüceltilmesinde, yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasında bir tuğla olmak istediğini ifade eden Üzgün “Zulme rıza göstermeyen, mazlumun yanında, inanç ve değerleri yaşatabilmek, Hakk’ı tutup kaldırabilmek için yola çıkıyoruz. Zaman zirvede olmanın ve beraberlik zamanı. Kin ve nefret tohumu ekmeden, gönüller yapabilmek için yola çıkıyoruz. İstikbalimiz, evlatlarımız için her türlü fedakarlığı yapabilmek için yola çıkıyoruz” dedi. Hakka köle, yaratılana hizmetkar olmak için yola çıktıklarını belirten Ahmet Üzgün “Her seçim bizler için bir imtihandır. Köşesine çekilmiş, atalete düşmüş, geleceği için bugününden feragat edemeyenler ancak başkalarının kölesi olacaktır” dedi. Açıklamanın ardından İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ahmet Üzgün ve Ömer Karadeniz ile birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10