Her mahallenin sayaçlarını farklı memurlar okuyacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Çerkezköy İşletme Müdürlüğü her mahallenin sayaçlarını farklı ekiplere okutacak.

Çerkezköy 17.02.2015 11:48:00 0
Her mahallenin sayaçlarını farklı memurlar okuyacak

ÖN ÖDEMELİ SAYAÇ ZORUNLULUĞU YOK

TESKİ Çerkezköy Hizmet Binası'nda ödemelerde yığılmaların yaşanmaması amacıyla her mahalle için ayrı sayaç okuma memurlarının görevlendirildiğini belirten yetkililer “Sayaç okuma memurları sayaç okuma ile görevli oldukları mahallelerde her gün 100 ile 150 abonenin sayacını okuyor” dedi. Sayacı okunan abonelerin 7-8 gün içinde veznelere ödeme yapması gerektiğini ifade eden yetkililer su aboneleri için ön ödemeli sayaç zorunluluğunun da bulunmadığını belirtti.

 

 

ZAMAN ZAMAN YIĞILMALAR OLABİLİYOR

İsteyen abonelerin ön ödemeli sayaç, isteyen abonelerin de mekanik su sayacı kullanabileceğini ifade eden yetkililer “Zaman zaman bizde de sistemden kaynaklanan aksaklıklar nedeniyle yığılmalar olabiliyor. Ancak bu aksaklık kısa sürede gideriliyor. Bu durum bankalarda ve PTT’de de yaşanıyor. Bu durum, her zaman yaşanan bir durum değil” dedi. Yetkililer, TESKİ Çerkezköy Hizmet Binası’nın Tekirdağ İl genelinde TESKİ Hizmet Binaları içinde en iyi ve sağlıklı hizmeti veren yer birim olduğunu ifade etti. Her koşulda görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını belirten yetkililer, hem ellerinden geldiğince vatandaşa yardımcı olduklarını hem de sorunları giderdiklerini belirtti.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10