Kaymakam Kubilay'dan tapuya denetim

Habersiz denetimlerini sürdüren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, önceki gün de Çerkezköy Tapu Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Çerkezköy 18.02.2015 17:04:00 0
Kaymakam Kubilay

VATANDAŞ ANONS SİSTEMİ İLE ÇAĞIRILIYOR

Daha önce de Tapu Müdürlüğü’nü 2 kez denetleyen Kaymakam Kubilay, “Önceki teftişlerde gösterdiğim eksiklikler büyük oranda giderildi” dedi. Kurumun fiziki şartlarının iyileştirildiğini, evrak kayıt odasına, talep odasına ve imza odasına kamera sisteminin kurulduğunu tespit eden Kubilay kapılara şifreli kartlı giriş sisteminin takıldığını, imza odasına vatandaşı davet etmek için anons siteminin kurulduğunu gözlemledi.

 

 

CEP TELEFONU İLE BİLGİ VERİLİYOR

Tapu Müdürlüğü’nde artık iş ve işlemler için vatandaşlara cep telefonundan mesaj gönderilerek işlemlerinin hangi aşamada olduğu bilgisinin verildiği ifade edilirken “Evraklarında eksik var ise eksik evrakları hakkında bilgilendirme yapılıyor. İşlemleri biten vatandaşlarımızın imzaya gelmeleri hususunda yine cep telefonu ile randevu veriliyor” denildi.

 

 

YANGIN SİSTEMİNİ DE KONTROL ETTİ

Tapu Müdürlüğü’ndeki vatandaşlarla da sohbet eden Kubilay, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kurum ile ilgili bir şikâyetlerinin olup olmadığını soran Kubilay, sıra bekleyen vatandaşların sıramatikten aldığı numaraları kontrol ederek bekleme süreleri hakkında bilgi aldı. Personelin yaptığı işlemleri yerinde takip eden Kubilay, yangın tertibatını da kontrol etti.

 

 

EKSİKLERİN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ

Yangın söndürme tüplerinin son kullanım tarihlerine dikkat edilmesini, yıllık testlerinin yapılmasını ve eksikliklerin de bir an önce giderilmesini isteyen Kubilay “Amacımız yönetimin iyileştirilerek vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10