"Çerkezköy'e hizmet için aday adayı oldum"

2011 yılında AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Diş Hekim Ayşe Doğan, dün saat 13.00'da Çerkezköy'deki AK Parti binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Çerkezköy 18.02.2015 19:01:00 0

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Ayşe Doğan’ın eşi ve Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, meclis üyeleri, partililer, kadın kolları ile Doğan’ın yakınları katıldı. 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim öncesinde aday adaylarının 20 Şubat Cuma gününe kadar milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunulabileceğini ifade eden İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Bizler de partiye mensup üyeler olarak kendileri ile tanışma fırsatı buluyoruz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bu çalışmaların neticesinde Saray, Çerkezköy veya Kapaklı’dan bir yada birden fazla vekili Ankara’ya göndermek istediklerini kaydeden Öğe “Bunun için parti üyelerimiz ile var gücümüz ile çalışacağız. Bu görevi layıkı ile yerine getirecek ve hizmet edecek adayları mecliste görmek istiyoruz. Bu çalışmalar da sizlerin katkısıyla olacak. Çerkezköy’de Ahmet Üzgün’ün ardından Ayşe Doğan arkadaşımız da aday adaylığını açıklayacak. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

 

“20 YILDIR ÇERKEZKÖY’DEYİM”

25.Dönem milletvekilliği aday adaylığı için partide açıklama yaptığını kaydeden Diş Hekim Ayşe Doğan “Diş Hekimliği görevini yapıyorum. 1995 yılında Tunç Doğan ile evlenerek Çerkezköy’e yerleştim. 20 yıldır Çerkezköy’de ekmek kazanmaktayız. Partimiz kurulduğunda üye başvurumuzu yapmıştık. Bir süre sonra ise kadın kollarında, ana kademenin sosyal işler başkan yardımcılığı görevinde yer aldım. Borcumu ödeme adına 2011 yılında Başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek Milletvekili aday adaylığımı açıklamıştım. 41 kişi içinde temayülde üçüncü olmama rağmen listeye giremedim. Hiçbir zaman küsmeden teşkilat ve memleketimiz için çalışmaya devam ettik. 2015 yılında da genel seçimler için aday adaylık başvurumu yapıyorum” dedi.

“BUGÜN ANLAMLI BİR GÜNDÜR”

Adaylığını açıkladığı 18 Şubat tarihinin ülke için büyük bir öneme sahip olduğunu kaydeden Doğan “Fatih Sultan Mehmet’in tahta çıktığı gün 18 Şubat’tır. Bu günün hayırlı ve uğurlu olacağına inanıyorum. Sizler ile birlikte bu görev bize nasip olursa hep beraber partimize ve milletimize Fatih Sultan Mehmet Han gibi hizmet etmeye hazırız” diye konuştu. Ayşe Doğan konuşmasının ardından İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Fatih Sultan Mehmet’in 28 Mayıs 1463 tarihinde Bosna’nın Fethinde yayınladığı ferman şeklindeki kitabı hediye etti. 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10