Akçay, mahalle başkanları ile toplandı

Pazartesi günü Çerkezköy'deki mahalle başkanları ile toplantı yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, önceki akşam da Kapaklı'daki mahalle başkanları ile toplantı yaptı.

Kapaklı 20.02.2015 13:27:00 0
Akçay, mahalle başkanları ile toplandı

SİSTEMİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR

Saat 18.30’da parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Akçay, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana 9 seçim geçirdiklerini, 7 Haziran seçimlerinin şimdiye kadar yapılan seçimlerin en önemlisi olacağını belirten Akçay “İnsanların değil sistem üzerindeki aksaklıkların değişmesi gerekiyor. Sistem üzerindeki bazı sıkıntıların giderilmesi gerekiyor. Bunun için de anayasanın değişmesi gerekiyor” dedi.

 

 

YENİ BİR ANAYASA YAPMAMIZ LAZIM

Hizmetleri daha ileri götürmek adına yeni bir anayasa yapmaları gerektiğini dile getiren Akçay “Bu bizim üzerimizde bir vebal. ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır' düsturu ile hizmet siyasetini benimseyen bir partiyiz. 12 yıl içinde de bu doğrultuda hizmet seferberliği başlattık. Ülke olarak mazlumların yanında olduk, onlara yardım etmeye çalıştık” dedi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kapaklı’daki ilçe yönetimine ve mahalle başkanlarına seslenen Akçay “Bu seçim çok önemli. Tekirdağ’da büyük bir zafer yakalamak için çalışıyoruz. Çok çalışacağız” dedi. Toplantıya Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10