Postane şubesinde silahlı soygun

Ergene'de eli silahlı iki kişi Yeşiltepe Mahallesindeki postane şubesini soydu. Kasada bulunan 19 bin TL'yi alan ve yaya olarak kaçan soyguncular kısa sürede yakalandı.

Ergene 22.02.2015 16:07:00 0
Postane şubesinde silahlı soygun

KISA SÜREDE YAKALANDILAR

İddiaya göre Yeşiltepe Mahallesi’ndeki postane şubesine gelen eli silahlı 20-25 yaşlarında 2 kişi, silah zoru ile kasadaki 19 bin lirayı aldı. Yaya olarak kaçan zanlılar, kısa sürede izlerini kaybettirdi. Olay anında alarma basan görevli polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, vakit kaybetmeden aldıkları bilgi doğrultusunda başlattıkları çalışmalar sonucu çevre yolu üzerinde kaçmakta olan 32 yaşındaki Erhan Demirci’yi çaldıkları 19 bin TL ile yakaladı. Olaya 26 yaşındaki Semih Güney’in de karıştığı bilgisini alan Ergene Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alan taraması yaparak zanlıları aramaya başladı. Deri organize sanayi içinde fark edilen Güney, kovalamaca sonucu soygunda kullandıkları kuru sıkı silahla yakalandı.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Soygun anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Yakalanan zanlılar ilk ifadesinde bankadan çektikleri kredinin borcunu ödeyemediklerini, krediyi ödemek için soygun yaptıklarını belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10