Uygur Tiyatrosu Çerkezköylü sanatseverlerle buluşacak

Çerkezköy Belediyesi'nin kültürel faaliyetleri kapsamında Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu bu akşam Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde sahne alacak.

Çerkezköy 25.02.2015 17:15:00 0
Uygur Tiyatrosu Çerkezköylü sanatseverlerle buluşacak

ÇERKEZKÖYLÜLERİ DAVET ETTİ

Saat 19.00’da düzenlenecek olan ‘Hassta Etme Adamı’ isimli tiyatro oyununa tüm Çerkezköylüleri davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sahneleyeceği ‘Hassta Etme Adamı’ isimli tiyatro oyunu iki perde halinde Çerkezköylü tiyatro severlerle buluşacak” dedi.

TALEPLERE CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Akay, belediye olarak kültürel çalışmalar kapsamında Çerkezköy halkının taleplerine cevap vermeye çalıştıklarını ve periyodik aralıklar ile tiyatro etkinlikleri düzenlediklerini ifade ederek “Ülkemizin önemli tiyatrocuları arasında yer alan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin başrolünü oynayacağı ‘Hasta Etme Adamı’ isimli oyuna ilçemizdeki tüm tiyatro severleri bekliyoruz” dedi.

GÜLERKEN DÜŞÜNDÜRÜYOR

Aksel Bonfil tarafında yazılan ‘Hassta Etme Adamı’ isimli oyunun müziğine Ramiz Bayraktar hayat verirken, dekorunu ise Barış Dinçel yapıyor. Büyük bir kahkaha tufanı ile gülerken düşündürmeyi hedefleyen Hassta Etme Adamı, günümüzde hastanelerde doktorlar ile sağlık personellerinin başına gelen trajikomik olayların işlendiği oyunda doktora şiddet, aile hekimliği, diyetisyen, tıp balosu, ambulans, doğumhane gibi başlıklar üzerinden sağlık sektörünü hicvederek her yönüyle çeşitli durumları anlatılıyor. Oyunda Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Önder Keskin, Kahraman Sivri, Duygu Paracıkoğlu, Nurten İnan tol alıyor.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10