Kayıp Kübra Çerkezköy'de bulundu

Bursa'da yetiştirme yurdunda kalan, izinli olarak geldiği evinden ekmek almaya giden ve 16 gündür kendisinde haber alınamayan 17 yaşındaki Kübra Yılmaz, önceki gece saat 02.00 sıralarında Çerkezköy polisinin duya

Çerkezköy 27.02.2015 16:07:00 0
Kayıp Kübra Çerkezköy

EKMEK ALMAYA GİDİYORUM DİYEREK EVDEN AYRILDI

Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Osmangazi İlçesi'nde yaşayan Kübra Yılmaz, üç yıl önce evden sürekli kaçtığı gerekçesiyle, eşinden boşanan annesi Nuray Aydın'dan (37) alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan iki ay önce izin alan ve annesinin yanına giden Kübra Yılmaz, iddiaya göre 16 gün önce “Ekmek almaya gidiyorum” diyerek evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

ANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Cep telefonu ile kızını aradığını belirten Anne Nuran Aydın, kızının  “Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler” diyerek telefonu kapattığını söyledi. Anne Nuran Aydın, kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını belirterek “Anne olarak yavrumun başına kötü olayların gelmesinden çok korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi. Kübra Yılmaz’ın kayıp haberinin ve fotoğraflarının önceki gün ulusal basında yer almasının ardından Kübra Yılmaz, önceki gece saat 02.00’da Çerkezköy polisi tarafından ilçedeki bir barda bulundu. Kübra dün annesine teslim edilirken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı daha önce Kübra’nın çalıştığı iddia edilen barlarla ilgili çok yönlü çalışma başlattı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10