Sanayiciler İlkokulu Tekirdağ birincisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması Cuma günü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun 'Kulüpler Arası Halk Oyunları Şampiyonası da c

Kapaklı 28.02.2015 11:50:00 0
Sanayiciler İlkokulu Tekirdağ birincisi oldu

CUMARTESİ GÜNÜ TAMAMLANDI

Halkoyunları Tekirdağ İl Temsilcisi Sabri Çınar; “Yarışmalar çok çekişmeli geçti. Sergilenen oyunlar izleyenlerden tam not aldı. Okullar arası yapılan ve 14 okulun kıyasıya mücadele ettikleri yarışlardan sonra kulüpler arası yarışmalar da yapıldı” dedi. Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı spor salonunda yapılmaya başlanan yarışmalar cumartesi günü tamamlandı. Yarışmalar, halk oyunları ekiplerinin aileleri ve izleyicilerden büyük beğeni topladı.

 

 

BİRİNCİ OLDULAR

İsmet İnönü Kapalı Spor Salonunda yapılan açılış seremonisi ile başlayan halk oyunları yarışmalarında minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde il genelinde yarışmaya katılan öğrenci grupları yarıştı. Açılış seremonisine Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Halk Oyunları İl Temsilcisi Sabri Çınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Abdülkerim Kasap, Halk Eğitimi Müdürü Suat Aydın ve öğrenci velileri katıldı. Yarışmada Sanayiciler İlkokulu Folklor ekibi minikler kategorisinde Tekirdağ birincisi oldu. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de birinci olan Sanayiciler İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10