Aygun: Krallığa dönmek isteyenlere karşı savaşmak için hazırım

Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi İ. Özcan Aygun önceki gün Belediye Kültür Merkezi'nde açıklama yaptı.

Tekirdağ 2.03.2015 15:43:00 0
Aygun: Krallığa dönmek isteyenlere karşı savaşmak için hazırım

KATILIM YOĞUN OLDU

Açıklamaya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Erdoğan Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı, çok sayıda vatandaş katıldı.

TİPİK BİR TEKİRDAĞLIYIM

Deniz Gezmiş'in doğum gününü unutmayan 25. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İ. Özcan Aygun "Devrim şehidimiz Deniz Gezmiş'in bugün doğum günü, Doğum gününü kutluyoruz bu vesile ile kendisini de anıyoruz” dedi. Tipik bir Tekirdağlı olduğunu söyleyen Aygun “Bana yaşama sevinci veren eşim, çoklarım ve güzel şehrim Tekirdağ ile mutlu bir aile babasıyım. Tekirdağ'ımızı yüzeysel ve alt yapı olarak, yukarılara taşıyacak aslanlar gibi bir hedefimiz var” dedi.

 

 

HÜKÜMET ÇİFTÇİYİ BİTİRDİ

Ülkenin AKP iktidarından kurtulması gerektiğini ifade eden Aygun “Yolsuzluklar hat safhada, ülkenin kaynakları yandaşlara peşkeş çekiliyor. İflas etmiş bir ekonomi, sosyal devlet anlayışından uzak,ülke kaynaklarının satışı ile büyüme yalanları ile sanal bir başarı hikayesi. Ancak Tekirdağ'daki çiftçilerimizin ve işçilerimizin sadece her gün borçları büyüyor. Dünyadan uzaklaşan ne amaçladığı anlaşılmayan dış politika evet dünyada dostumuz kalmadı. Ticaret bitti, işte bunun gibi sebepler yüzünden insanlarımız işsizlik ve açlıkla nasıl başa çıkacağının derdinde. Benim mücadelem işte bunlarla, belki de bizi en çok ilgilendiren konulardan bir tanesi tarım sevgili dostlarım ben ziraat mühendisiyim ayağım toprakta, elim nasırlı. Ben ziraat mühendisi olarak tüm Türkiye'ye söylüyorum. Hükümet Türk Tarımını Türk çiftçisini bitirmiştir” dedi.

 

 

MEVZU BAHİS VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Mevcut iktidar tarafından bağnaz bir sisteme doğru götürüldüğünü ileri süren Aygun “Benim vazifem bu çürümüş sisteme karşı koymaktır, Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün dediği gibi "Mevzu Bahis Vatan ise Gerisi Teferruattır". Ben İlhami Özcan Aygun olarak; ülkemi krallığa dönmek isteyenlere karşı savaşmak için bu göreve hazırım. Yine Ben İlhami Özcan Aygun olarak; Ülkemin insanlarını açlık ile terbiye etmek isteyenlere haddini bildirmek için talibim. Ben İlhami Özcan Aygun olarak; Cumhuriyetimize göz dikmiş bağnaz bir sisteme doğru sürükleyenlere göğüs germek için talibim. Ülkemin gençlerinin huzur içerisinde iyi eğitim almalarını sağlamak için bu göreve talibim” dedi. 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10