Deprem Simülasyon Tırı Tekirdağ'da

Deprem Simülasyon Tırı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı'nın Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Ens

Tekirdağ 2.03.2015 15:52:00 0
Deprem Simülasyon Tırı Tekirdağ

1.DEPREM BÖLGESİNDE

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener ile birlikte deprem simülasyon tırını ziyaret etti. Tekirdağ’ın deprem bölgesinde olduğunu belirten Albayrak “Tekirdağ 1. Derece deprem bölgesinde. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu gerçek doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığımız Deprem Master Planı  için çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanacak olası bir depremi en az hasarla atlatmak ve deprem sonrasında kriz yönetimini en iyi şekilde tasarlamak için gerekli çalışmalar titizlikle yapılıyor” dedi.

SERGİYİ DE GEZDİ

Deprem simülasyon tırı ile de vatandaşlarımıza deprem gerçeğini hatırlatmak ve deprem anında ve sonrasında nasıl davranılması gerektiği konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Albayrak, daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın itfaiye araç gereçlerinden oluşan sergiyi de gezerek İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan’dan araç ve gereçlerle ilgili bilgi aldı. 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10