Erbakan için Mevlid-i Şerif okutuldu

Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilciliği 4 yıl önce vefat eden Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Osmanlı Camii'nde mevlit okuttu.

Çerkezköy 2.03.2015 16:00:00 0
Erbakan için Mevlid-i Şerif okutuldu

OSMANLI CAMİİNDE YAPILDI

Türk Siyasi Tarihi’nde iz bırakan liderlerden biri olan 57. Hükümet’in Başbakanı merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan, vefat yıl dönümünde, dualarla anıldı. Merkez Osmanlı Camii’nde Pazar akşamı yatsı namazı öncesi düzenlenen mevlit programına Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilcisi Abdullah Gümüş, Anadolu Gençlik Derneği Kapaklı Temsilcisi Abdullah Demir, Saadet Partisi Çerkezköy Eski Belediye Başkan Adayı Erol Kaya, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan duaların ardından mevlidin sonunda cami cemaatine gül suyu ve lokum ikram edildi.

“RAHMETLE ANIYORUZ”

Milli Görüş lideri ve eski başbakanlardan merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın 4. vefat yıl dönümünde mevlit okuttuklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilcisi Abdullah Gümüş, merhum liderlerini her daim rahmet ve minnetle andıklarını kaydetti. Milli Görüş’ün mimarı hocalarının Türkiye’nin nadir yetiştirdiği devlet adamlarından biri olduğunu kaydeden Gümüş “4 yıl önce vefat eden ve ülkemizin yetiştirdiği nadir ve mümtaz devlet adamı Necmettin Erbakan hocamızı rahmetle anıyoruz. Allah mekânını cennet etsin" dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10