'Mıknatıs Çocuk' ilgi gördü

Uygur Çocuk Tiyatrosunun hazırladığı 'Mıtnatıs Çocuk' isimli oyun Ergene Belediyesi'nin katkısı ile çocuklar için sahnelendi.

Ergene 3.03.2015 14:17:00 0

BEĞENİYLE İZLENDİ

Sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında organize edilen, senaryosunun Gülen İpek Abalı’nın yazdığı, yönetmenliğini Birol Engeler’in ya yaptığı ‘Mıknatıs Çocuk’ adlı müzikli tiyatro gösterisi minikler tarafından büyük beğeni topladı. Gamze Durmuş, Özge Ceylan Koruklu, Irmak Gürgen, Kadir Pekşen ve Doğanay Ünal’ın oynadığı Yeşiltepe, Sağlık Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Bakırça, Misinli, Vakıflar, Velimeşe, Pınarbaşı, İğneler, Marmaracık, Karamehmet, Ulaş, Kırkgöz ve Esenler’den 2 bin 500’den fazla çocuğun katıldığı müzikli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

 

 

KAYMAKAM KIZILTOPRAK DA İZLEDİ

Tiyatro gösterisine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Özel Kalem Müdürü Müge Yıldız ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Mıknatıs Çocuk Tiyatro oyununda televizyonda izlediği hayali süper kahramandan etkilenen ve onlardan biri olduğunu sanan kahramanın televizyonda izlediklerinin gerçek olmadığını anlaması ve hayatta ki en güzel şeyin gerçek arkadaşlık olduğu konusuna dikkat çeken oyun izlemeye gelen aileler tarafından da büyük beğeni kazandı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10