Albayrak, ilçe belediye başkanları ile yatırımları görüştü

İlçe belediye başkanları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "2015 yılı ile birlikte yatırımlar başlıyor" dedi.

Tekirdağ 3.03.2015 15:37:00 0
Albayrak, ilçe belediye başkanları ile yatırımları görüştü

İLÇELER İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR

Albayrak, önceki gün başkanlık makamında yapılan toplantıda ilçelere yapılacak olan yatırımları görüştü. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyeleri ile sürekli iletişim ve koordinasyon halinde olduklarını söyleyen Albayrak “İlçe belediye başkanlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. 2015 yılı ile birlikte yatırımlar başlıyor. Tüm ilçelerimizde önemli projeleri hayata geçireceğiz. Gerek ilçe belediyelerimizin projeleri gerekse de Büyükşehir olarak bizim projelerimiz ilçelerimiz için hazır” dedi.

TÜM İLÇELERİMİZ NASİBİNİ ALACAK

Tekirdağ büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçe belediyelerinin yanında olduklarını söyleyen Albayrak “İlçe belediye başkanlarımızın yetmediği yerlerde biz devreye gireceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet yağmurundan tüm ilçelerimizi ve tüm mahallelerimiz nasibini alacak” dedi. 

BAŞKANLARLA TOPLANTI YAPTI

Toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe katıldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10