Çerkezköy Doğanspor'dan yarım düzine gol

2.Amatör Küme D Grubu'nda şampiyonluk hesapları yapan Çerkezköy Doğanspor ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi 2-0

4.03.2015 16:39:00 0
Çerkezköy Doğanspor

2.Amatör Küme D Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Karaağaç Gençlikspor’a yarım düzine gol attı.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Pazar günü Kapaklı Sahasında saat 15.30’da oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren etkili bir futbol ortaya koyan Doğanspor Seçkin’in şık golü ile karşılaşmada öne geçmesini bildi. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Ev sahibi ekip Karaağaç Gençlikspor ise beraberlik için temsilcimiz kalesine yüklendi. Özellikle kanatlardan etkili hücum geliştiren Çerkezköy Doğanspor ilk devrenin sonlarına doğru Onur’un ayağından bulduğu golle ilk devreyi 2-0 önde tamamladı.

YARIM DÜZİNE GOL

Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor karşısında Karaağaç Gençlikspor ise oyun disiplininden tamamen koptu. 49’uncu dakikada Gökhan Balıkçı ile bir gol daha bulan Çerkezköy Doğanspor oyunda tamamen rahatladı. Karşılaşmanın 58’inci dakikasında Gökhan Balıkçı bir kez daha sahneye çıkarak farkı dörde çıkardı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköy Doğanspor 80’inci dakikada Erdi ile bir gol daha buldu. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor 89’uncu dakikada Erdi’nin şık golü ile karşılaşmadan da 6-0 galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Doğanspor puanını 6 yaparken, Karaağaç Gençlikspor ise üç hafta sonunda da puanla tanışamadı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10