Kaymakam Kubilay, dünya üçüncüsü Kepenek'i ödüllendirdi

Turkish Open-Uluslar Arası Açık Taekwondo Turnuvasında Dünya üçüncüsü olan Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Kübra Kepenek dün saat 10.00â??

5.03.2015 14:31:00 0
Kaymakam Kubilay, dünya üçüncüsü Kepenek

“BİZLERİ GURURLANDIRDINIZ”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay dünya üçüncüsü olan 13 yaşındaki Kübra Kepenek’i başarısından dolayı kutlarken, sporcuyu cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Kubilay, “Başarılı bir sporcumuz olan Kübra Kepenek 33 kilogramda Turkish Open-Uluslar Arası Açık Taekwondo Turnuvasında dünya üçüncüsü olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Kızımız Tekirdağ’ın gururu oldu ve derecelerine bir tanesini de daha eklemesinden onur duyduk. Böylesine önemli bir organizasyonda  büyük bir başarıya imza atmış olan Kübra Kepenek’in bundan sonraki şampiyonalarda da ayni başarıyı sürdüreceğine inanıyorum” dedi.

 

 

CUMHURİYET ALTINI İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Kubilay “ Türkiye çapında ilçemizi temsil ederek adını duyuran öğrencimiz Kübra Kepenek’i, eğitim gördüğü Nurullah Narin Ortaokulunu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü,İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzü ve Güzel Spor Kulübü antrenörü Bilal Güzel’i tebrik ediyorum ve başarılarının da devamını diliyorum. Çerkezköy Kaymakamlığı olarak sporun her dalında daha iyi yerlere gelmek için kaymakamlık olarak gereken çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Metin Kubilay dünya üçüncüsü sporcu Kübra Kepenek’i cumhuriyet altını ile ödüllendirirken, sporcu Kepenek ise Kaymakam Kubilay’a Taekvando federasyonun rozeti ile anahtarını günün anısına hediye etti.

 

 

“SİVASTAN MADALYA İLE DÖNECEKTİR”

Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “ Kübra Kepenek elde ettiği başarılar ile ilçemizin olduğu gibi Tekirdağ’ın hatta Trakya’nın ismini büyük kitlelere ulaştırmıştır. Geçtiğimiz hafta İzmir’de yapılan Türkiye yarı final elemelerinde sporcumuz güçlü rakiplerini mağlup ederek kilosunda birinciliği elde etti. 15 Mart-20 Mart tarihlerinde Sivas’ta yapılacak olan Türkiye  Anadolu Yıldızları şampiyonasında da kilosunda ilimizi temsil edecektir. Kübra Kepenek bu şampiyona sonrasında Milli takım kadrosunda yer alacak ve  bundan böyle Milli Taekvandocu olarak tüm organizasyonlarda yer alacak. Bizlerde bu durumdan dolayı son derece mutluyuz ve gururluyuz. Sporcumuz inşallah Sivas’tan da madalyalarla dönecektir.”dedi.

Haber/ Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10