ADD Genel Kurulu yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şubesi'nin 11. Olağan genel kurulu önceki gün saat 13.00'da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un katılımı ile yapıldı.

Malkara 8.03.2015 15:04:00 0
ADD Genel Kurulu yapıldı

11. OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Gerçekleştirilen ADD Malkara Şubesi Genel Kurul Toplantısına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Ali İhsan Uslu ile Hikmet Altuğ, ADD Tekirdağ Şubesi Başkanı Servet Gürkan, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, basın mensupları ve ADD Malkara Şubesi üyeleri katıldı.

DEVRİM VE İLKELERİNE GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ

Oluşturulan divan kuruluna Nihat Tamay, Mümin Düvenci ve Nazmi Baykal seçildi. Divan kurulunun seçilmesinin ardından ADD Malkara Şubesi Başkanı Lerzan Baykal tarafından idari ve mali olarak yönetim kurulu raporu sunuldu, 2013 – 2014 yıllarında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi. Baykal Atatürk sevdalıları ve Atatürk'ün bıraktığı en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti yaşayanları olarak Atatürk'ün devrim ve ilkelerine gönülden bağlı olduklarını ifade etti.

 

 

RAPORLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Lerzan Baykal'ın konuşmasının ardından denetim kurulu raporunun sunulurken raporlar üzerinde görüşmeler yapıldı. Yönetim kurulu ile denetim kurulu raporlarının ibrası yapılıp tahmini bütçe okunarak oylandı ve raporlar oybirliğiyle kabul edildi. Yönetim, denetim ve disiplin kurulları ile genel merkez temsilcilerinin seçiminin yapılması sonrasında ADD Malkara Şubesi Genel Kurul Toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.

YENİDEN BAŞKAN

Yapılan seçimde Lerzan Baykal başkanlığındaki yönetime İsmail Yanık, Yüksel Bora, Hatice Kaya, Nuran Gürgen, Rukiye Batmaz, Semra Durmaz seçilirken, Denetleme Kuruluna da Ayşen Erbay, Ahmet Şentürk, Recep Süvari seçildi. Disiplin Kuruluna Suzan Candan, Nihat Tamay, Ender Bakla seçilirken, Genel merkez temsilciliğine de Nazmi Baykal, Yüksel Bora ve Ümran Bilgin seçildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10