Çalışkan: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr.Recep Çalışkan, önceki gün partililer ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 8.03.2015 15:18:00 0
Çalışkan: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

PARTİLİLER KATILDI

Glory Area’da önceki gün saat 09.00’da düzenlenen kahvaltıya MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ile Çerkezköy Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.

“BİR ÇOK SEBEP BULUNUYOR”

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel “Önümüzde gerçekten kritik bir seçim var. 7 Haziran seçimleri tüm siyasi partiler tarafından kader seçimi olarak nitelendiriliyor. Bizler de bu seçime elimizden yettiğince, gücümüzün yettiğince hazırlanmaya çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi gerek kamuoyunda yapılan tüm anketlerde gerekse de sosyal medyada yapılan araştırmalarda ön planda çıkmaktadır. MHP’nin ön plana çıkmasında birçok neden bulunuyor. Bu nedenler arasında mevcut AKP iktidarının Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan vatandaşlarımıza 12 yıldır çektirmiş olduğu bu zulüm ilk sırada yer alıyor. Ayrıca gerek terör örgütü ile ilgili yaptığı pazarlıklar olsun gerek ekonomik anlamda memleketimizi getirmiş olduğu durum olsun, gerek dış ilişkilerde komşularımızla yaşadığımız sıkıntılar olsun; sınavların hileli olması, devlet içerisinde yapılan atamaların yanlı taraflı olması, basınımızın çoğunun ele geçirilmiş olması, insanlarımızın özgürce fikirlerini belirtememiş olmaları gibi birçok sebep bulunuyor” açıklamasında bulundu.

“İBRE MHP’Yİ GÖSTERİYOR”

Bu sorunlar üst üste konulduğunda çare olarak ibrenin Milliyetçi Hareket Partisi’ni gösterdiğini söyleyen Önsel “Bir de rakibimiz Cumhuriyet Halk Partisi var. Bizim Tekirdağ için avantajlı olduğumuz durum, 30 Mart 2014’te almış olduğu 11 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesiyle birlikte bugün hala Çerkezköy’de tek bir çivi çakılmamış olmasıdır. Tekirdağ’ın diğer ilçelerine baktığımızda da icraatların sıfır noktasında olması, basiretsiz yönetimler burada da ibreyi Milliyetçi Hareket Partisi’ne çeviriyor” dedi.

HEDEF TEK BAŞINA İKTİDAR

7 Haziran’da tek başına iktidarı hedeflediklerini söyleyen Önsel “Bu memleketin kurtuluşu Milliyetçi Hareket Partisi’yle olacak. Bu yolda da bu özgüveni gösterip, Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olan Op. Dr.Recep Çalışkan’a bu yolda başarılar diliyoruz. Bizim bütün aday adaylarına da desteklerimiz tamdır. Recep Çalışkan’ın Çerkezköy’den olması sebebiyle de kendisine ayrı bir sevgimiz ve desteğimiz var” dedi.

“BU DA MİLLETVEKİLLİĞİNDEN GEÇER”

MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr.Recep Çalışkan da parti kadrolarında her ne kadar aktif olarak görev almasa da MHP sevdalısı olarak bugünlere kadar geldiğini belirtti. Böyle bir göreve talip olmanın hiç de kolay olmadığını söyleyen Çalışkan “Biz hizmet sektörünün bir başka birimindeyiz. Hizmet sektörünün en üst mertebesi halka hizmet, ülkeye hizmettir. Bu da milletvekilliğinden geçer” diye konuştu.

“BİR ÇOK HAYALİMİZ VAR”

Her zaman göreve hazır olduklarını kaydeden Çalışkan “Büyük bir göreve talip olmak için ilk önce hazır olmak gerekir. Geçmiş on yıllarda bizlere gerek yerel seçimlerde gerekse de genel seçimlerde tanıdık partili arkadaşlarımızdan teklif gelmesine rağmen hazır olmadığımız için kabul etmedik. Bugün artık göreve hazırız. Ülkemizin geçtiği kritik süreçte yer almamız gerektiğinin zamanının geldiğini düşünüyoruz. Türk milliyetçiliği Cumhuriyet döneminin hiçbir döneminde bu kadar baskı altına, ayaklar altına alınmaya çalışılmamıştı. Kafamızda yapacaklarımız var, bununla birlikte hayallerimiz var. Bunların başında ülkemizin siyasal ve ekonomik problemleri, gerek eğitim, gerek adalet, gerek işsizlik; çevre, tarım, sağlık gibi pek çok sorun bulunuyor. Bu sorunlara çözüm odaklı çareler getirmek, partimle birlikte çalışmak hayalimdir” dedi.

“ADAYLARIN YANINDA OLACAĞIZ”

Milletvekili adayı olmaya çalışırken buna tek başına karar vermediğini söyleyen Çalışkan “Ailemizle danışıp, onların desteğini aldıktan sonra bu yola koyulduk. Kendi birikimimize güveniyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnsanların bizlere güvenebileceğini umut ediyoruz. Pek çok arkadaşımızla birlikte bu yola çıktık. Herkes kendisini hazır hissediyor. Herkes kendini bu işe gönüllü vermiş kabul ediyor. Gerek yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza gerek üyelerimize büyük görev düşüyor. Onların bu seçimlerde en iyisini, en doğrusunu, partimizi en yukarılara taşıyacak insanları seçeceklerine canı gönülden inanıyorum. Onların aldıkları her karara da saygı göstereceğiz. Bizsek biz, bizim dışımızda aday gösterilirse onun arkasında çalışacağız” dedi.

HİZMET YOLUNDA BİR ARAÇ

Milletvekilliğini millete hizmet yolunda bir araç olarak gördüğünü söyleyen Recep Çalışkan “Milletvekilliği benim için bir makam, şan, şöhret, para, pul peşinde koşulacak bir iş değil. Atatürk’ün dediği gibi ‘Ben kendimi bildim bileli bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum böyle öleceğim’ Yıllar içindeki tüm zorluklara rağmen başardıklarımız, bilgi birikimlerimiz, iyi bir insan olarak tanınmamız, iyi bir aile babası olmamız nedeniyle ben bu kritik süreçte böyle zor bir göreve talip oldum. Başarılı olacağıma inanıyorum. Yapılacak değerlendirmede en iyisinden biriysem, sonuna kadar bu görevde yürüyeceğime inanıyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10