TOBB, meclis üyelerini bilgilendirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı oda ve borsaların meclis üyeleri için düzenlenen bilgilendirme toplantılarının 17'incisi TOBB Birlik Merkezi'nde yapıldı.

Tekirdağ 9.03.2015 15:59:00 0
TOBB, meclis üyelerini bilgilendirdi

ÇORLU TSO HEYETİ DE KATILDI

Toplantıya Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Üyeleri Hikmet Düzgören, Mehmet Elverdi, Ümit Kurtulmuş, Bülent Mutlu, Yavuz Uylaş da katıldı. Meclis üyeleri ile bir araya gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bölgelerinin kanaat önderi durumundaki meclis üyelerinin, daha iyi hizmet edebilmek için bilgilendirilmelerine büyük önem verdiklerinin altını çizerken, meclis üyelerine proje üretmeleri çağrısında bulundu.

BÜYÜK FIRSATI DEĞERLENDİRMEMİZ LAZIM

4 yıl boyunca rekabet ettikleri rakip firmalardan seçimlerde oy isteyerek bu noktalara gelen meclis üyelerinin otomatikman o sektörün lideri ve kanaat önderi durumuna geldiğini belirten Hisarcıklıoğlu “O nedenle sizlerin daha çok şey bilmesi ve bunları aktarması gerekiyor” dedi. Bu makamların hizmet makamı olduğunu ve ‘alma’ değil ‘verme ‘ yerleri olduğuna vurgu yapan TOBB Başkanı, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanmış. O nedenle sizin de insanlara faydalı olabilmek için elinizdeki bu büyük fırsatı değerlendirmeniz lazım” diye konuştu.

ORTAK AKIL KAVRAMI ÖN PLANA ÇIKIYOR

Artık dünyada ülkelerin değil, şehirlerin ve ilçelerin yarıştığını bildiren Hisarcıklıoğlu, “Yatırımlar artık ülkelere göre değil, şehirlere göre yapılıyor. Şehirlerin markalaştırılması konusunda ‘ortak akıl’ kavramı ön plana çıkıyor. Herkes farklı düşünecek. Ancak daha sonra ortak akılda buluşulması ve herkesin şehrin geleceği açısından o ortak düşüncenin arkasında duracak” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10