2'si 1 Arada ilgiyle izlendi

Ergene Belediyesi'nin katkılarıyla kültür sanat etkinlikleri kapsamında '2'si 1' Arada' isimli tiyatro oyunu Ergeneliler için sahnelendi.

Ergene 9.03.2015 16:00:00 0
2

KADININ HİKAYESİ ANLATILDI

Oyunun başrollerinde Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Soydan ve Duygu Şen rol aldı. Tiyatroya Çorlu Cumhuriyet Savcısı Mustafa Çakar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, meclis üyeleri, muhtarlar, birim amirleri, kent konseyi ve dernek üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve kadın kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı.2’si 1’ Arada tiyatro oyununda romantik komedi tadında iki kadın arasında kalan bir erkeğin ve kocasından kolay kolay vazgeçemeyecek bir kadının hikayesi komik bir dille seyirciye aktarıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz çok sayıda projenin yanı sıra birlikte keyif alabileceğimiz değerli oyuncularımızın da yer aldığı 2’si 1’arada tiyatro oyununu sizlerle buluşturduk. Öncelikle keyifli dakikalar yaşatan oyuncularımıza ve yoğun katılım gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10