Müthiş maçta galip çıkmadı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 17.hafta karşılaşmasında ligde iddiası olmayan iki ekip Çerkezköyspor ile Malkara Belediyespor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşı

9.03.2015 16:20:00 0
Müthiş maçta galip çıkmadı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de Çerkezköyspor ile Malkara Belediyespor arasında oynanan karşılaşmadan galip çıkmadı.

ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor başladı. Rüzgarla birlikte ataklarına başlayan Çerkezköyspor arzuladığı gole karşılaşmanın 12’inci dakikasında golcü oyuncusu Ufuk Törin ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Ufuk yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’u öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Malkara Belediyespor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 41’inci dakikasında Malkara Belediyespor beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan kazanılan korner atışında yaşanan karambolde top ağlarla buluşunca skor eşitlendi.

İlk devrenin kalan dakikalarında ise her iki takımın geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.

DURAN TOPLARDA ETKİLİ OLDULAR

Karşılaşmanın ikinci devresi de karşılıklı ataklarla başladı. Her iki takım galibiyet golünü bulmak için büyük bir mücadele örneği ortaya koydu. 61’inci dakikada korner kazanan Malkara Belediyespor ilk golün kopyası bir golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Oyuncu değişiklikleri yaparak oyunu Malkara Belediyespor yarı alanına yıkan Çerkezköyspor ileri uç elamanları ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi.

21 PUANA YÜKSELDİ

Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan Çerkezköyspor beraberlik golünü 86’ıncı dakika buldu. Sol kanattan hızlı çıkan Çerkezköyspor’da altı pas üzerinde topla buluşan ilk golün sahibi Ufuk düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecan giderek arttı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca müthiş karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı. Çerkezköyspor bu beraberlikle puanını 21 yaparken, Malkara Belediyespor ise puanını 28 yaptı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10