MHP'li kadınlar kahvaltıda bir araya geldi

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Kahve Diyarı'nın işletmecisi Fatih Koyuncu, Kadınlar Günü dolayısıyla MHP'li kadınları ve üyeleri kahvaltıda ağırladı.

Çerkezköy 9.03.2015 16:24:00 0
MHP

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Pazar sabahı düzenlenen kahvaltıya MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Op.Dr. Recep Çalışkan, Op.Dr. Burak Nurullah Korkmaz da katıldı. MHP  Çerkezköy İlçe Başkanı  Koray Önsel, dünya ülkeleri içinde kadına en çok önem veren milletin Türk Milleti, Türkiye olduğunu ifade etti. Bu ülkenin kurulmasında kadınların önemli katkılarının olduğunu dile getiren Önsel “Kadınlarımızı bayağılaştırmaya çalışıyorlar. Ancak biz buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

 

HAK ETTİKLERİ YERE KAVUŞACAKLAR

Türk Milletinin her zaman kadına değer vereceğini ifade eden Önsel “8 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP iktidarında kadınlar hak ettikleri yere kavuşacak” dedi. MHP Tekirdağ Milletvekili  Aday Adayı Op. Dr. Recep Çalışkan da “Kadınlar toplumun temeli” dedi. Kadınlar her zaman ön saflarda erkeklerin önünde olduğunu dile getiren Çalışkan “Kadınların erkeklerle aynı seviyeye gelmesi için mücadele edeceğiz” dedi. MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Burak Nurullah Korkmaz ise, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün ABD işçi kadınların hayatını kaybetmesiyle meydana geldiğini anımsattı.

 

 

KADINLAR ŞİDDETE MARUZ KALIYOR

Kadınların eğitim ve sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade eden Korkmaz “Biz bunu çözeriz. Ülkemizde 16-40 yaş arasındaki kadınların birçoğu ya eski kocası tarafından öldürülüyor yada şiddete maruz kalıyor” dedi. SGK’ya kayıtlı işçilerin yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu, bunların yüzde 16’sının ise ekonomik gücünün olmadığını söyleyen Korkmaz “Güneydoğu’da kadınların yüzde 80’i okuma yazma bilmiyor. Eğitimsiz bir toplumlarda kadınlar şiddete maruz kalıyor” dedi. Kadınların her zaman korunup kollanması gerektiğini ifade eden Korkmaz, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, Kahve Diyarı İşletmecisi Fatih Koyuncu’ya da teşekkür etti.

 

 

KAHVALTILAR DEVAM EDİYOR

Genel seçimler öncesi düzenledikleri motivasyon kahvaltılarının devam edeceğini belirten Fatih Koyuncu da “Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatını ve AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı kahvaltıda ağırladık. Bu hafta da 8 Mart’tın Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kollarına yönelik kahvaltı programı gerçekleştirdik” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10