Tavuk sefası birinci oldu

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Lisesi öğrencileri arasında 'ara sıcak' yarışması düzenlendi. 8 grup halinde 24 öğrencinin yarıştığı yarışmada birinciliÄ?

Çerkezköy 9.03.2015 16:33:00 0
Tavuk sefası birinci oldu

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı’nın 2’ncini düzenlediği ara sıcak yemek yarışmasında derece giren isimler belli oldu.

OKULDA DÜZENLENDİ

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Lisesi’nde dün öğleden önce düzenlenen ara sıcak yemek yarışmasına 8 grupta toplam 24 öğrenci katıldı. Okul öğretmenlerinden Hülya Güner, Seda Doğan, Gürcan Evci ile Selin Tarakçı jüri olarak yarışmaya katılan yemekleri değerlendirdi. Yarışmada ise Tavuk Sefası, Fast Food, Şapkalı Ekmek, Su Rüyası, Sarmal Tavuk, Rengarenk, Sürprizli Krep ile Mor Rüya isimli ara sıcak yemekler yarışırken, jüri üyeleri yemekleri tek tek tadarak puanlama gerçekleştirdi.

 

 

BİRİNCİLER BELLİ OLDU

Yarışmada 11 Y Sınıfı’ndan Zuhal Koçer, Ayşegül Öztürk ile Yaren Kopar’ın hazırladığı Tavuk Sefası isimli ara sıcak yemek 380 puan ile birinci olurken, 11 Y Sınıfı’ndan Ezgi Aygün ile Ayşe Taşkın’ın hazırladığı ‘Sarmal Tavuk’ isimli ara sıcak yemek ikinci, 11 Y Sınıfı’ndan Ümit Topçu, İlayda Karademir ile Elif Arslan’ın hazırladığı Şapkalı Ekmek isimli ara sıcak yemek dalında üçüncü oldu.

 

 

“ÖĞRENCİLERİ MOTİVE EDİYORUZ”

Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Taner Erişen “Yarışmada amacımız öğrencilerimizi motive etmek ve 9.sınıftaki yetenekli olan öğrencilerimizi tespit etmek. Etkinlik kapsamında Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Lisesi’nde yarın ana yemek, Perşembe günü ise tatlı yarışması düzenlenecek” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10