İndirim protokolü imzalandı

Malkara Belediyesi ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında önceki gün indirim protokolü imzalandı. Malkara Belediyesi, imzalanan indirimli elektrik enerjisi satış protokolüyle elektriği 12 ay sü

Malkara 10.03.2015 10:46:00 0
İndirim protokolü imzalandı

İNDİRİMLİ KULLANACAKLAR

İmza törenine Malkara Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri ile TREPAŞ Tekirdağ Perakende Hizmetleri Müdürü Taylan Genç, TREPAŞ Satış Uzmanları Nail Ürkmez ile İbrahim Aktuğ ve Malkara Belediyesi personeli Elektrik Elektronik Mühendisi Şafak Barış Bostan katıldı. Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu “Malkara Belediyesi olarak TREPAŞ ile imzaladığımız protokol sayesinde TREPAŞ firmasından yüzde 6.75 olan indirimli kullandığımız elektriği bundan sonra 12 ay süreyle yüzde 12 daha indirimli bir şekilde kullanmış olacağız. İmzalamış olduğumuz protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DAHA İYİ ŞARTLARDA GÜNCELLEDİK

TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç ise; “Amacımız Trakya'daki bütün belediyelere indirimli elektrik satışı yapmaktır. Bu konuda zaten daha önceden Malkara Belediyesi ile mevcut bir anlaşmamız vardı. Bu anlaşmayı şimdi daha iyi şartlarda güncelledik. Yeni sayaçları ekledik ve indirim oranını da arttırmış olduk. Dolayısıyla verilen hizmetin parasal değeri Malkara Belediyesi için daha da ucuzlamış oldu. Belediyenin oradan yıllık da edeceği tasarruf vardı. Bu daha da arttı. Bu konuda Belediyemizin bizden başka bir talebi varsa onları da seve seve yapmaya hazırız” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10