Şoförler Odası'ndan Yaztepe'ye hayırlı olsun ziyareti

Hafta sonu yapılan kongrede 6.kez başkanlığa seçilen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, dün saat 11.30'da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası

Çerkezköy 12.03.2015 17:00:00 0
Şoförler Odası

AYNI ŞEVKLE HİZMET EDECEĞİNE İNANIYORUM

Ziyarette konuşan Yaşar Kuş, 1999 yılından bu yana Muzaffer Yaztepe ile beraber çalıştıklarını ifade etti. Odalar ayrı olsa da her zaman birbirlerine yardımcı olduklarını söyleyen Kuş “Biz oda başkanları üyelerimizin teveccühü ile seçiliyoruz.Muzaffer başkanın bu zamana kadar olduğu gibi bu dönemde de aynı şevkle esnafımıza hizmet edeceğine inanıyorum” dedi.

ODA VE ÜYELER İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Oda başkanları olarak oda ve üyelerin işi için mücadele ettiklerini ifade eden Yaşar Kuş “Bu çalışmalarımız odalarımızın ve üyelerimizin menfaatleri için” dedi. Görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyleyen Kuş, Muzaffer Yaztepe’nin görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

MÜCADELEMİZDE BAŞARILI OLDUK

Ziyarette konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe de Pazar günü yapılan kongrede 6.kez göreve gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Bugüne kadar odanın iyi yerlere gelmesi için yaptığı mücadelelerde başarılı olduğunu söyleyen Yaztepe “Bugün içinde bulunduğumuz binayı odamıza kazandırdık. Ayrıca esnafımıza da her konuda yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10