5. Meslek Komitesi üye ziyaretlerine başladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 5.Meslek Komitesi, otomotiv, taşımacılık, seyahat acenteciliği, depolama nakliyat gibi sektörlerin sorun ve taleplerini dinlemek amacıyla üye ziyaretlerine başladı.

Çerkezköy 12.03.2015 17:10:00 0
5. Meslek Komitesi üye ziyaretlerine başladı

ZİYARETLER BAŞLADI

5. Meslek Komitesi Başkanı Evren Kahraman, Başkan Yardımcısı Levent Özkan, Komite Üyeleri ve aynı zamanda ÇTSO Meclis Üyeleri Talip Sivri, Gürkan Kesim ve Göksel Bozdağ  Çerkezköy’de faaliyet gösteren Çerkezköy Travel, Yankı Turizm, HSB Taşımacılık, Doğu Otomotiv’ ve Tunç Turizm’i ziyaret ederek sektörlerin durumuna ilişkin firma yetkililerinin görüşlerini aldı. Komite üyeleri program kapsamında ilk olarak Çerkezköy Travel yetkilisi Serdar Özyurt’u ziyaret ederken, ardından Yankı Turizm Yetkilisi Kerim Çelik, HSB Taşımacılık Yetkilisi Ersin Özmen, Doğu Otomotiv Yetkilisi Turan Umuç ve Tunç Turizm Yetkilisi Seçkin Tunç’u ziyaret etti.

 

 

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretlerde konuşan ÇTSO Meclis Üyesi Talip Sivri, “ÇTSO Meslek Komiteleri olarak üyelerin taleplerini ve sorunlarını dinlemek amacıyla üyelerle bir araya geliyoruz. Bizler, hizmetlerimizi daha kaliteli hale getirmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Üyelerle bir araya gelerek sorunları, talepleri dinlemek istediklerini ifade eden Sivri “Sizlerden gelen öneriler ve şikayetler doğrultusunda hareket edip hem talepleri yerine getirmek hem de sorunları çözmek için çalışacağız. Bizler gelip geçiciyiz ama hizmetler herkes için faydalı olur” diye konuştu.

 

 

“BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”

Sivri, üyeleri ÇTSO bünyesindeki eğitimlere de davet ederek “Eğitimler gerek kişisel gelişime gerekse ticaret hayatına büyük katkı sağlıyor” dedi. 5.Meslek Komitesi Üyesi ve aynı zamanda ÇTSO Meclis Üyesi olan Gürkan Kesim de “ÇTSO artık Avrupa standartlarında hizmet veren bir oda. Odamız 2015 yılı itibariyle Akredite Oda unvanına kavuştu. Artık, üyelerimize Avrupa Birliği normlarında hizmet sunan bir Oda olduk” dedi.

ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTEDİLER

Üyeler de genel anlamıyla ÇTSO’nun hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek “Oda personelinin üyeye yaklaşımı da sıcak” dedi. Ziyaretlerde taşımacılık sektöründeki yaşanan problemler ön plana çıkarken, firma yetkilileri özellikle ‘S Plaka’ uygulamaları ile ilgili büyük sıkıntı yaşandığını dile getirerek yetkililerin konuya en kısa zamanda çözüm bulmasını istedi.

TIR PARKI SORUNU DA ÖN PLANA ÇIKTI

Ziyaretler kapsamında TIR Parkı konusu da ön plana çıktı. Firma yetkilileri, Çerkezköy’ün önemli bir lojistik merkezi olmasına rağmen mevcut TIR parklarının hizmet anlamında eksik kaldığını belirterek “Örneğin şoförler hırsızlık olayları sebebiyle TIR’larını bırakıp herhangi bir yere gidemiyor. Zaten mevcut TIR parklarında yemek yiyebilecekleri, duş yapabilecekleri, zaman geçirebilecekleri tesisler yok. Bu parklardan para alınıyorsa hizmet de verilmeli. Eğer Çerkezköy’de modern bir tır parkı yapılırsa çevreden de gelenler olur” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10