Danış: Önemli olan şahsımın değil, ülkemin kazanması

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.

Çerkezköy 15.03.2015 15:49:00 0
Danış: Önemli olan şahsımın değil, ülkemin kazanması

ADAY ADAYLIĞI SÜRECİYLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Yaklaşık bir ay önce aday adaylığını açıklayan Danış, aday adaylığı süreciyle ilgili bilgiler verdi. Tüm ilçelerde kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderlerini ziyaret ettiğini ifade eden Danış “Tekirdağ’dan diğer 32 aday adayı arkadaşımız ile birlikte geçtiğimiz hafta Ankara’da başkanlığını Nüsret Hotan’ın üstlendiği ve Hayati Yazıcı, Ahmet Demircan ve Abdurrahim Boynukalın’ın yer aldığı komisyon tarafından mülakata alındık. Mülakatla birlikte ilk etap tamamlandı” dedi.

BÖLGEME FAYDALI OLABİLMEK İÇİN SİYASETE GİRDİM

20 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını ifade eden Danış, “Özellikle son 12-13 yıldır siyaseti hep destekledim. Ama vitrinine hiç çıkmadım. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bu virajda Tekirdağ’ın hem istenilen ölçüde temsil edilmesi hem de istenilen milletvekili sayısına ulaşılması için artık vitrinde olmam gerektiğine inandığım için siyasete girdim. 20 yıllık birikimimi Tekirdağ için kullanmak, bölgeme faydalı olabilmek amacıyla bu yola çıktım” dedi.

MİLLETVEKİLLİĞİ BİR AMAÇ DEĞİL BİR ARAÇTIR

Aday adaylığını açıkladıktan sonra yoğun bir çalışma sürecine girdiğini ifade eden Danış “Bu süreçte teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Sivil toplum kuruluşları, kurumlar ve kanaat önderleri ile yaptığımız istişarelerde hem şahsıma, hem de mensubu olduğum partiye olan teveccüh bizleri memnun etti” dedi. 33 aday adayı olarak çıktıkları bu yolda tüm aday adaylarının şansının eşit olduğunu ifade eden Ersin Danış “Ben tabi ki aday listesinde yer almak isterim. Ama adaylığa hangi arkadaşım uygun görülürse görülsün biz maddi ve manevi her zaman destek vereceğiz. Bu yarışın sonunda ulaşılacak olan milletvekilliği bizim için hizmet yolunda bir amaç değil bir araçtır” dedi. Tüm aday adaylarına başarılar dileyen, aday olacak arkadaşlarına da kolaylıklar dileyen Danış “Önemli olan şahsımın kazanması değil, mensubu olduğum partimin ve ülkemin kazanmasıdır” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10