Seçmen listeleri 27 Mart'a kadar askıda kalacak

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için seçmen listeleri cumartesi askıya çıktı. Listeler, 27 Mart'a kadar askıda kalacak.

Çerkezköy 16.03.2015 16:48:00 0
Seçmen listeleri 27 Mart

ASKIYA ÇIKARILDI

Seçmen bilgilerinizi Yüksek Seçim Kurulu’nun internet sitesinden öğrenebilecek. Ayrıca muhtarlıklarda da askıya çıkan listeleri kontrol edilebilecek. YSK’nın internet sitesinden seçmen bilgileri 14 Mart’tan itibaren sorgulanabiliyor. Seçmen listeleri 27 Mart'a kadar askıda kalacak. Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, “Vatandaşlar 27 Mart’a kadar bağlı bulundukları muhtarlıklara giderek listelerde isimlerini olup olmadığını sorgulayabilirler” dedi.

LİSTEDE İSMİ BULUNMAYANLAR DİKKAT

Seçmen listeleriyle ilgili vatandaşlara bazı uyarılarda da bulunan Timur “Listede ismi bulunmayan vatandaşlarımızın mutlaka bağlı bulundukları ilçe nüfus müdürlüklerine gidip hanede oturduklarını belgeleyen su, elektrik, telefon faturası veya kira sözleşmesini ibraz etmeleri gerekiyor. Vatandaşların ilçe nüfus müdürlüklerinde kendilerini kütüğe kaydetmelerinden sonra alacakları belgeyi ilçe seçim kurullarına götürmeleri durumunda listeye isimleri kaydedilmiş olacak” dedi.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10