AK Parti'den gazilere anlamlı ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe dün saat 14.00'da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 16.03.2015 17:27:00 0
AK Parti

“GAZİLERİMİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe” “Hem teşkilat olarak hem de arkadaşlar olarak sizlere her zaman minnettarız. Gaziler Derneği’nin aktif olmasını takdir ediyoruz. Gazilerimiz bizler için çok önemli olduğu kadar da değerlidir” dedi.

 

 

“GENÇ NESİLLERİN ÇANAKKALE BİLİNCİNE VARMASI GEREKİYOR”

Çanakkale savaşında 2.5 milyon Türk’ün silah altına alındığını belirten Öğe “Bu savaşa giden Türklerden yüzde 20’si yani 300 bini evlerine döndü. Kimisi şehit oldu. Kimisi hastalık, açlık ve esir düşüp evine dönemedi. Çanakkale’de bu mücadeleyi veren atalarımıza minnettarız. Bunların şimdi genç nesillere aktarılması gerekiyor. Kısacası şimdiki nesillerin Çanakkale savaşının farkında olması gerekiyor. Çanakkale’de yaşanan mücadelenin bilincine varan gençlik vatanının kıymetini daha iyi bilecektir. Sizler bedel ödeyerek hizmet ettiniz. Biz bunun bilincindeyiz, bizden sonra gelen nesillerin de Çanakkale Savaşının nasıl kazanıldığının bilincine varması gerekiyor” dedi.

 

 

“MUHARİP GAZİLER UNUTULMASIN”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan da “Ülkemizde bugün gazisi ya da şehidi olmayan çok az aile var. Biz muharip gaziler olarak unutulduğumuzu hissediyoruz. Bu konu ile alakalı iktidar partisi vekillerine, muhalefet vekillerine hep bahsettik. Muharip Gaziler olarak da her partiye eşit seviyede kaldık. Tek isteğimiz Muharip Gazilerin ülkemizde unutulmamasıdır” dedi. İlçe Başkanı Abdullah Öğe de AK Parti olarak Muharip Gaziler için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10