Korkmaz: Kalan beş haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz yeni kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında takımın son durumunu değerlendirdi.

16.03.2015 17:37:00 0
Korkmaz: Kalan beş haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz

BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Dün saat 13.00’de basın toplantısı düzenleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Ligin ikinci devresine Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması ile başladık. Şampiyonluk yarışından koptuğumuz andan itibaren yarışın içindeymiş gibi mücadelemizi sürdürüyoruz. Çorlu Gençlerbirliğispor’dan rövanşı almak için bu karşılaşmaya çıktık. Gerçekten futbolcularımız elinden gelen mücadeleyi ortaya koydular. 1-0 mağlup duruma düştükten sonra yakaladığımız penaltı fırsatını Abdi değerlendiremedi. Sonrasında Narin ile bulduğumuz gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Sonuçta oradan mağlubiyet ile ayrıldık. Çorlu Gençlerbirliği yenilgisinin ardından evimizde Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk ettik. Rakibimiz karşısında tek kale oynadığımız maçtan maalesef bir puan ile ayrıldık. Bir puanın ardından bir sonraki hafta ise deplasmanda Kapaklıspor’a konuk olduk. Rövanşı almak için güzel bir oyun ortaya koyduk. Sonuç olarak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp rakibimizden ilk devrenin rövanşını aldık. Ligin son haftasında ise evimizde Malkara Belediyespor’u konuk ettik. Rakibimiz karşısında öne geçmemize rağmen daha sonra iki gole engel olamadık. Kalan dakikalarda bir gol bularak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldık” dedi.

“LİGİ SÖNÜK DURUMA GETİRMİŞTİR”

Korkmaz “  Kadromuzda her hangi eksiklik yok. Sadece Uğur’un sakatlığı var. Muhtemelen bu haftaki maçta riske edilmeyecektir. Muratlı Belediyespor karşılaşmasına tam hazır olacak. Kalan beş maçımızda aramıza katıldıktan sonra elinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaktır. Ligde bir takım direkt üst lige çıkacak. Bir diğeri ise ligden çekildiği için ligde düşme olasılığı kalmadı. Alt sıradaki takımlar gereken mücadeleyi göstermiyor. Ligin zirvesinde yer alan Çorluspor 1947 ve Çorlu Gençlerbirliğispor’un baş başa zirveyi paylaşması ligimizdeki heyecanı biraz sönük duruma getirmiştir. Son beş haftayı kazasız belasız atlatıp önümüzdeki sezon için hazırlıklarımıza başlayacağız. Karadeniz Gençlikspor maçını üç puan ile geçeceğiz. Kalan dört maçtan da galibiyet istiyoruz. Ligi ilk beş içinde tamamlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

 

”GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Kafalarında gelecek sezonun kadrosunu oluşturduklarını kaydeden Korkmaz “ Önümüzdeki sezon mevcut kadroda bulunan 6 oyuncu ile anlaşmayı hedefliyoruz. Alt yapımızdan yetişen çocuklarımız var. Onlarda takıma devam edecektir. Alt yapıya Çerkezköyspor olarak çok önem veriyoruz. Antrenörümüz Vedat Çolak’ın üstün çabası hemen hemen bütün kategorilerde başarımızı ortaya koyuyor. Özellikle U-16 takımımız çok başarılı bir sezon geçiriyor. Çok yetenekli oyuncularımız bulunuyor. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıp, alt yapıdan çıkartıp takıma ve daha iyi takımlara kazandırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“CİDDİ BİR TAKIM KURACAĞIZ”

Basın mensuplarının “ Çerkezköy’de ki takımların en önemli sorunu transfer komitesini oluşturamamasıdır. Buna paralel olarak sezon sonu takımlarda yanlış transfer seçimlerinden dolayı başarı gelmiyor. Sezon öncesi takımın başına tecrübeli transfer heyeti kuracak mısınız ? “ sorusunu yöneltmesi üzerine konuşan Korkmaz “ Geçen yıllarda bu sorunu yaşadık. Bu sezon bu rakamlara ancak böyle bir takım kurabildik. Mehmet Narin santraforda oynadığı takımlarda kendini kanıtlamış birisidir. Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşadık. İkinci devre transfer ettiğimiz Ufuk Törin ise üç maçta beş gol attık. Hiç kimse Mehmet Narin’in Çerkezköyspor’da başarısız olacağını ve yarım sezonda üç gol atacağına gülerek inanmazdı. Takımlarda bütçe gerçekten çok önemlidir. Gelecek yıl ise büyük bir bütçe ile ciddi bir takım kuracağız” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10