Kaymakam Kubilay: Ortak paydamız Çerkezköy

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Selda Karacalar ve yönetim kurulu üyeleri, ÇYDD Çerkezköy Şubesi olarak b

Çerkezköy 18.03.2015 21:17:00 0
Kaymakam Kubilay: Ortak paydamız Çerkezköy

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Çalışmalarla Çerkezköy’ün sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasına katkı sağladıklarını belirten ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, ihtiyaç sahibi öğrencilere de burs verdiklerini söyledi. Eğitim amacıyla kurulan bir kuruluş olduklarını ve bu nedenle eğitim konusunda çok hassas olduklarını dile getiren Karacalar, eğitim konusunda ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

KAYMAKAMLIKTAN DESTEK BEKLİYORUZ

Amaçlarının Çerkezköy’ün eğitimde çok daha iyi yerlere gelmesini sağlamak olduğunu dile getiren Karacalar, bu konuda kaymakamlıktan da destek beklediklerini ifade etti. Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Kaymakamlık olarak önceliklerinin eğitim olduğunu vurguladı.

EĞİTİM MERKEZİ DE OLMALI

Çerkezköy’ün ve çocuklarımızın geleceğinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Kubilay “Kamu kurum ve kuruluşları olarak sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik içinde yarınlarımız olan çocuklarımızı ön plana çıkarmak için çalışmalıyız” dedi. Çerkezköy’ün yalnız bir sanayi kenti değil, aynı zamanda bir eğitim merkezi olması gerektiğini ifade eden Kubilay “Bunu da hep beraber birliktelik içinde yapmalıyız” dedi. Çerkezköy’de bulunmaktan ve burada görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “İlçemize değişik yerlerden gelmiş olsak da ortak paydamız Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi konusunda çaba harcamalıyız” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10