ÇTSO'dan Gümrük Müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın, Mustafa Seçkin, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy ve ÇTSO Meclis Üyesi

Çerkezköy 18.03.2015 21:54:00 0
ÇTSO

EĞİTİMLERE ÖNEM VERİYORUZ

ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ziyarette yaptığı konuşmada Gümrük Müdürü Lütfü Tayfur’a başarılar diledi. ÇTSO Yönetimi olarak göreve geldiklerinden bu yana odaya şeffaflık kazandırdıklarını belirten Ülker “Kurumsal hizmetleri düzene soktuk. Tüm işlemler kısa süre içinde tamamlanıyor. Hem yönetim hem de personele yönelik eğitimlere büyük önem veriyoruz” dedi.

5 YILDIZLI ODA KALİTESİNDE HİZMET VERİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin başlattığı Akredite Oda çalışmaları kapsamda bir yıllık çalışmanın ardından 2015 yılı itibariyle Akredite Oda unvanını kazandıklarını belirten Ülker “ÇTSO artık 5 Yıldızlı Oda kalitesinde hizmet veriyor” dedi.

ÜYELERE YÖNELİK PROJELER GELİŞTİRİLECEK

Ülker, bundan sonraki süreçte de, üyelerin ufkunu açacak, uluslararası ticarete yönlendirecek çalışmalar yapacaklarını ifade ederek “Üyelere yönelik çeşitli projeler geliştirilecek” dedi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın da üyelerle ilgili bilgiler verdi. ÇTSO’nun 3 binden fazla üyesinin olduğunu belirten Akın “Üyelerin yüzde 20’sini ihracata yönelik firmalar oluşturuyor. Bizler dış paydaş olarak çalışan kurumlarız. Oda olarak üzerimize düşen bir şey varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.  Gümrük Mevzuatı ile ilgili karşılaşılan sıkıntıların da konuşulduğu ziyarette gümrük mevzuatında karşılaşılan sorunlar, gümrük iş ve işleyişi ile ilgili merak edilen konuların işleneceği bir seminer düzenlenmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10