Eke: Siyaseti rabbimin rızası ve milletin duası için yapıyorum

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Tahir Eke, Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Çerkezköy 19.03.2015 14:56:00 0
Eke: Siyaseti rabbimin rızası ve milletin duası için yapıyorum

BASIN MENSUPLARINI KAHVALTIDA AĞIRLADI

Dün saat 10.00’da Glory Area’da düzenlenen kahvaltıya Milletvekili Aday Adayı Tahir Eke, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, İlçe Eski Başkanı Ali Osman Orhan, İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Sevgi Aksoy ile basın mensupları katıldı.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Kahvaltının ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Tahir Eke, aday adaylığı sürecinin devam ettiğini belirterek “Seçim süreci var. AK Parti olarak çalışıyoruz. AK Parti’den 25. dönem aday adayı olarak ben de bu formatta yerimi aldım. Şubat’ta aday adaylığımı açıkladım.  33 aday adayı arkadaşımla beraber bu yola çıktık. Süreç işliyor. Bu süreçte yorulanlar siyasetçiler ve basın emekçileridir. Bunu düşünerek kahvaltı organize edelim dertleşelim istedik” dedi.

MÜLAKATLAR YAPILDI

AK Parti’de sürecin diğer partilerden farklı olduğunu dile getiren Eke “Mart ayı başında temayül yoklaması yapıldı. Sonra Ankara’da 33 aday adayı alt kurulda mülakata alındı. Türkiye genelinde alt komisyon mülakatlarını yaptı. Türkiye genelinde 6 bin olan aday adayı sayısı bin 600’e düşürüldü” dedi.

SON DEĞERLENDİRMEYİ ÜST KOMİSYON YAPACAK

4 ara komisyonun da çalışma yapacağını belirten Eke “Komisyonun yapacağı bir haftalık çalışmanın ardından kalan adaylar bir hafta sonunda üst komisyona devredilecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki üst komisyonun değerlendirmelerinin ardından adaylar belli olacak” dedi.

 

 

HAYALCİLİK GÜZEL BİR ŞEY

Aday adayları içinden 6 adayın belirleneceğini ifade eden Eke, bu 6 aday içinde ve seçilebilecek bir sırada yer almanın küçük bir ihtimal olduğunu söyleyen Eke “Küçük bir ihtimal ama Necmettin Erbakan hocam ‘Hayalcilik güzel bir şeydir. Hayali olmayan insan gelecekle ilgili plan yapamaz, icat yapamaz. Hayalinizin peşinden koşun” derdi.

AK PARTİ GÖNÜLLÜSÜ OLARAK YOLA ÇIKTIK

Bu hayal ile AK Parti gönüllüsü olarak bu yola girdiklerini dile getiren Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Tahir Eke “Başbakanımızın da onayı ile ilk 6’da yer alırsak aday olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu dönem hedefimiz meclise 400’e yakın milletvekilini sokmak” dedi. Türkiye’nin ciddi bir süreçten geçtiğini ifade eden Eke “17 Aralık ve 25 Aralık ile başlayan ciddi süreçlerden geçiyoruz.  Meclise bu dönem bizim dinamiklerimizle uyuşmayan vekilleri sokmamak için ciddi tahliller yapılıyor. 400 milletvekiline ulaşırsak yeni Türkiye’yi ihya ve inşa edecek yeni kurumları oluşturabileceğiz” dedi.

DESTEKLEYECEKLERİNE İNANIYORUM

Türkiye’nin yeniden ihya ve inşa edileceği için bu tarihi süreçte yer almak istediği için bu yola çıktığını söyleyen Eke “Biz bu formata talip olduk. Ben kendimi hem Çerkezköy’den hem Kapaklı’dan hissediyorum. Bir işyerim Kapaklı’da, bir işyerim Çerkezköy’de. Her iki ilçe ile bağlantılarımız mevcut ve devam ediyor. Kaderimizi buraya çizdiğimiz, 3 çocuğumun burada dünyaya geldiği bu ilçede, Çerkezköy ve Kapaklı’nın bizi destekleyerek sona ulaştıracağına inanıyorum” dedi.

ÇIKTIĞIMIZ YOL HAYIRLI OLSUN

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçe başkanlarının da bu bölgeden 2.sıra aday istediğini ve bu talebi genel merkeze ilettiklerini ifade eden Tahir Eke “Tahir Eke olur olmaz ama Çerkezköy Kapaklı adayı seçilebilir bir sırada olacak ve vekil olarak meclise gidecek. İnşallah çıktığımız bu yol hayırlı olur. Yeni Türkiye’nin ihya ve inşasında katkıda bulunuruz. Siyaseti rabbimin rızası ve milletin duası için yapıyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER 


0282 726 91 91
0282 747 65 10