Tekirdağ'dan Çanakkale'ye tarihi yolculuk

13 Mart tarihinde Tekirdağ Valiliği önünden başlayan ve 57. Alay'ın şehit olduğu Çanakkale'de sona eren Geleneksel 57. Alay Yürüyüşü'ne Çerkezköy'den katılan Seçkin Kuyumc

Çerkezköy 19.03.2015 17:23:00 0
Tekirdağ

PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çerkezköy Seçkin Kuyumculuk sahibi Mustafa Seçkin, bu yıl beşincisi gerçekleştirilen 57. Alay Yürüyüşüne Çerkezköy’den katılan mağaza müdürü Hakan Balseven’i plaket ile ödüllendirdi. Seçkin “Hakan Balseven yaklaşık 10 yıldır mağazamızın müdürlüğünü yürütüyor. 13 Mart tarihinde Tekirdağ Valiliği önünden başlayan ve 57. Alay’ın şehit olduğu Çanakkale’de sona eren Geleneksel 57. Alay Yürüyüşünde firmamızı ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiği için kendisini tebrik ediyoruz. Müessese olarak da kendisini plaket ile ödüllendirmek istedik” dedi.

“İLK KEZ KATILDIM”

57.Alay Yürüyüşüne katılan Hakan Balseven de “’9 ay savaş 100 yıl barış’ sembolü ile yürüdük. Yürüyüşümüze Tekirdağ Valiliği önünden başladık ve ilk olarak Tekirdağ İnecik’te mola verdik. Camide konaklama yaptık ve orada yaşanan insanlarımız bizlere evlerini ve yurtlarını açtı. Yürüyüşümüz Malkara’ya devam etti. Bu süreç de yağmurdan dolayı biraz zor olmasına rağmen yine manevi açıdan iyi duygularla yürüdüğümüz için hepimiz mutlu bir şekilde yolumuza devam ettik. Daha sonra Keşan Evreşe’ye gittikten sonra Gelibolu istikametine devam ettik” dedi.

“213 KİLOMETRE YÜRÜDÜK”

57.Alay Yürüyüşü’nde 213 kilometre yürüdüklerini kaydeden Balseven “Yürüyüş dört gün sürerken, beşinci gün Gelibolu’ya vardık. Seddül Bayır köyünde savaşın ilk yoğun yaşanan bölgesinde bulunan mevziler, anıtlar ve mezarlıklar ziyaret edildi. Toplamda 213 kilometre yürüyüş gerçekleştirdik. Yürüyüşte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10