ÇATAK Programı hazırlıkları başladı

Tekirdağ'da Çevre Amaçlı Tarım Arazilerini Koruma (ÇATAK) programının hazırlıkları başladı. Programla ilgili açıklama yapan yetkililer "ÇATAK Programında, toprak ve su kalitesinin korunmas

Tekirdağ 20.03.2015 13:09:00 0
ÇATAK Programı hazırlıkları başladı

27 İLDE UYGULANIYOR

Programın uygulama şekli ile ilgili de bilgi veren yetkililer “ÇATAK Programı kapsamında destekleme yapılacak alanlarda, üç ayrı kategoride belirlenen uygulamalara 3 yıl süreyle ödeme yapılmaktadır. Adana, Adıyaman, Aksaray, Amasya, Ankara, Aydın, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Niğde, Samsun, Sivas ve Tokat olmak üzere 27 ilde belirlenen alanlarda uygulanmaktadır” dedi.

TOPLANTI YAPILDI

Tekirdağ’da önceki gün bakanlık temsilcilerinin katılımıyla, program uygulamalarına yönelik hazırlık değerlendirmesi toplantısı yapıldı. Toplantıya Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Tekgöz, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Alaattin Zeybek, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Mesut Koç, İlçe Müdürleri ve konu ile ilgili personel katıldı.

Çerkezköy Haber  


0282 726 91 91
0282 747 65 10