GSS borçluları için son tarih 30 Mart

Tekirdağ Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürü Fatma Derya Alan, 6552 sayılı yasa kapsamında genel sağlık sigortası prim (GSS) borçlarının yapılandırma müracaatlarının Nisan ayı itibari ile son bula

Tekirdağ 25.03.2015 13:55:00 0
GSS borçluları için son tarih 30 Mart

BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

İl genelinde bilgilendirme faaliyetlerine devam eden Alan, müracaatlar ve işlemler hakkında bilgi verdi. Malkara’da bilgilendirme faaliyetlerine devam eden SGK İl Müdürü; Ahievren, Balabancık ve Gözsüz mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İl Müdürü Alan ve beraberindeki Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hatice Çolak genel sağlık sigortası, genel sağlık sigortasından sağlanan haklar, genel sağlık sigortası borçlarının yapılandırması ve gelir testi konularında bilgi verdi.

SON GÜN 30 MART

Vatandaşların sorularını yanıtlayan SGK İl Müdürü Alan “Genel sağlık sigortası borçluları için son tarih 30 Mart, mağduriyet yaşamamanız için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ve müdürlüklerimize müracaat etmeniz gerekiyor” dedi. Toplantıda konuşan Alan “Kadınların çalışma hayatındaki rolünü önemsiyoruz. Uzun vadeli sigorta kollarından prim ödeyerek emekli olabilmeleri yeni yapılan düzenlemelerle daha kolay hale geldi” dedi.

VATANDAŞA BİLGİ VERDİLER

Bundan sonraki toplantılarda mahalledeki kadınlarla görüşmek istediğini söyleyen İl Müdürü, muhtarlardan toplantıları planlamalarını istedi.  Bilgilendirme toplantıları kapsamında Malkara’nın mahallelerini gezen Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan beraberindekiler, Ahievren, Balabancık ve Gözsüz mahallelerinde vatandaşlara bilgi verdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10