4.Biyomedikal Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu başladı

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Teknolojileri AR-GE Topluluğu ve öğretim üyeleri tarafından düzenlenen "4.Biyomedikal Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu" önceki g?

Tekirdağ 26.03.2015 13:54:00 0
4.Biyomedikal Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu başladı

HER YIL FARKLI ANLAMLAR TAŞIYOR

Sempozyumun açılış konuşmasının yapan Biyomedikal Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Topluluğu Başkanı Erdi Dede, sempozyumu lisans ve ön lisans öğrencilerinin Biyomedikal Mühendisliği alanında bilgilerini geliştirmek amacıyla düzenlediklerini belirtti. Biyomedikal Mühendisliği  Sempozyumu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hale Pınar Zengingönül de, “Bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz Biyomedikal Öğrenci Sempozyumu her yıl farklı anlamlar taşıyor. Biz bu çalışmaları öğrencilerimizin daha fazla pratikte yer almaları açısından önemsiyoruz” dedi.

 

 

GENÇLER TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ ÇOK ANLAMLI

Çorlu Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Betül Taşdelen ise konuşmasında, “Bugün burada açılışını yapmakta olduğumuz sempozyum geleceğimizin güvencesi gençlerimiz tarafından gerçekleştirilmesi açısından çok anlamlı buluyorum” dedi. Sempozyumun ilk gününde Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Suna Erdoğan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Profesörü Prof. Dr. Üstün Aydıngöz, Siemens Klinik Pazarlama Müdürü Ali Levent Kurtoğlu, Tümdef Danışma Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’ndan Ömer Faruk Kuru, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Mustafa Dönmez ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ata Akın sunum yaptı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10